TANITIM

40 1 1
                                    

  İyi okumalar dilerim.🙏  Öncelikle arkadaşlar. Bu kitapta büyük bir emek vardır. Diğer kitaplar gibi. Lütfen okuyun ve yorumlarınızı iyi veya kötü benimle paylaşın.
Bir kitap okumak bin kapıyı açar ve sizde bu anahtar varken durmayın. Okuyucularıma ben güvendim. Sabaha kadar dikkat ederek Polisin Sevdasını yeniden ve daha dikkatli ve özenli bir şekilde yazmaya başladım. Arada resimler paylaşıcağıma emin olabilirsiniz. Sizi seviyorum ve size güveniyorum.❣🙏

  
"Adam yaralamak suçundan tutuklusun!" Dediğinde gözümden yaşlar dökülmeye devam etmişti. Böyle birşeyle suçlanmak  çok ağır gelmişti.

Tekrar beni çevirip koluma girdiğinde sıktığı kolumu kendime doğru çekmeye çalıştım. Bu hareketimden dolayı yüzüme baktığında göz göze gelmiştik. Ben ağlıyordum o ise suçluymuşum gibi yüzüme bakıyordu. Kaşlarını çatmıştı. Gözlerinde kendimi görüyordum. Cam gibi mavi gözleri vardı. Bakmaya doyamıyordum sanki.
Beni polis aracına bindirmeden önce,"İlk iş günümde ilk suçlum sensin." Dediği anda hızla başımı çevirdim ve gözlerinin içine baktım. Sanki kullandığı cümle kendi canını da sıkmıştı. Çenesi kasılmış, acıyla yutkunmuştu. Arabanın kapağını yüzüme kapattığında gözlerimi yumdum ve sessiz bir şekilde,

"Ben katil değilim." Diye mırıldandım.

POLİSİN SEVDASI (Yeniden)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα