Introducere

140 8 0
                                    


Heyy! Am revenit dupa un an si eu pe aici. Sincer mi-a fost dor sa mai citesc si sa mai postez pe aici.

Multii s-ar putea sa nu ma stiti (pentru ca am devenit o fantoma pe aici si mna) asa ca voi spune cate ceva despre mine si ce voi face aici.

Intai vreau sa va spun ceva extrem de important!!! Cartea este facuta ca sa exersez, cum am zis si in descriere, vreau sa merg in acest domeniul si cum nu mai am facut de mut coperti m-am gandit ca pot face asta mai ales ca poate vor fi dortori...I think. Plus poate unii chiar vreti sa va mai fac coperti pentru ca mai am primit intrebari de genu si mna am zis ca ar trebuii sa incerc si pot impaca doua parti asa.

Eu sunt Andreea si inaite pe aici obisnuiam sa fac coperti, care acum mi se par absolupt oribile deacea nu veti mai gasi cartile graphics sau covers entru ca le-am sters, iar acum ca mi-am schimbat extrem de mult stilul m-am gandit sa incerc sa fac iar asta. Acum nu stiu cat ma voi tine de treaba ca sa fac coperti, dar sper sa tina ceva timp. Formularul pentru coperti il voi posta intr-o saptamana sau doua deci momentan voi posta doar edituri aici.

Daca vreti sa vedeti mai multe edituri decat vor fi aici puteti sa ma gasiti pe insta jess.redits. Aici postez mai des si regulat.

0.


Blind-GraphicsWhere stories live. Discover now