Ve svazu pout

14 1 0
                                    

Peklo samo o sobě není tak úplně nějaké místo, je to stav mysli. Věřte tomu, že každý z nás se v pekle alespoň jedenkrát v životě ocitl, protože peklo je trest za naše hříchy. A každý člověk dělá hříchy a věřte tomu, že se nám všechno to zlé, co jsme v životě někomu jinému provedli, vrátí a jestli ne v tomto životě, tak po smrti v tom životě dalším.

Všechno má ale své dobré i stinné stránky, jelikož den ještě neskončil, přišla další nečekaná návštěva, tentokrát mě ale navštívila v tu chvíli, co jsem byla o samotě.

Angela: ,,Ma...mami? Jsi to ty? Doopravdy? Nesním?"

Matka: ,,Ano, Angelo, jsem to já, neboj se."

Angela: ,,Já se nebojím, jen pochop, prakticky jsem tě od svého narození neviděla a od té doby si toho člověk zrovna moc nepamatuje."

Matka: ,,Jsi zklamaná?"

Angela: ,,Ne, přesně tak jsem si tě představovala."

Matka: ,,To jsem ráda."

Angela: ,,Ale připadám si tak provinile, chtěla bych ti toho tolik říct, tolik toho probrat, však přitom mi připadá, že na to nemám ani právo."

Matka: ,,Proč?"

Angela: ,,Prakticky jsi zemřela kvůli mně, vzpomínáš?"

Matka: ,,Myslíš si, že toho lituji? Mýlíš se, bylo to to nejlepší rozhodnutí, co jsem kdy v životě udělala."

Angela: ,,Jak to myslíš? Jaké rozhodnutí? Copak ty už jsi to snad věděla, co se stane když...

Matka: ,,Když ten porod dokončím, ano, věděla jsem, že mě potom vyženou."

Angela: ,,Stále ale nechápu, proč? Proč jsi to dokončila, když jsi věděla, co ti to přinese?"

Matka: ,,Milovala jsem tě."

Angela: ,,Co? Plod, kvůli kterému jsi byla vyhnána? Plod, který tě nakonec zabil?"

Matka: ,,Ne, malé děvčátko, co mi bylo vším. Nikdy nebudu litovat toho, co jsem udělala a kdyby bylo třeba, udělala bych to znovu. Mě bylo jedno, co mi ostatní říkali, pro mě jsi byla a jsi tím největším pokladem."

Angela: ,,Mami...ani nevíš, jak jsi mě teď potěšila, kdybys nebyla, objala bych tě!"

Matka: ,,Já vím, má milá. Každopádně zjevila jsem se ti z nějakého důvodu, přišla jsem tě varovat."

Angela: ,,Varovat? Před čím?"

Matka: ,,Před tvou zlou půlkou."

Angela: ,,Zlou půlkou? Jak to myslíš?"

Matka: ,,Angelo, víš vůbec, kdo byl tvůj otec?"

Angela: ,,Jo, myslím si, že ho znám docela dobře."

Matka: ,,To si jenom myslíš. Proč si asi tak myslíš, že ti při boji zčervenají oči, to není zrovna příznak andělské dobroty."

Angela: ,,Dělá mi to krev, vždycky se mi v těle tak šíleně rozbouří, že mě nakonec ovládne."

Matka: ,,A ty hladovíš po krvi."

Angela: ,,Neřekla jsem, že hladovím po krvi, jenom..."

Matka: ,,Měla by sis být vědoma toho, že jsem při tvém narození porušila zákon a kdyby nebylo tvé dobré andělské stránky, která je pravděpodobně dominantnější, byla bys teď upír."

Angela: ,,Upír? Moment nechápu! Vůbec nevím, jak to...to jako můj otec byl upír?"

Matka: ,,Ano."

Angela: ,,Tomu se těžko věří."

Matka: ,,Sama posuď, jak to myslíš, dokážeš číst myšlenky."

Angela: ,,Nelžeš."

Matka: ,,Tak vidíš. Angelo, měla by sis uvědomit, že zloduši z celého světa na tebe chystají hon, protože když tě nemůžou zabít, chtějí tě aspoň proměnit ve zlo."

Angela: ,,Můj přítel David je ale Ďábel, copak mi nemůže nějak pomoc? Přesvědčit je, aby to nedělali?"

Matka: ,,To není tak jednoduchý. Zlo totiž není tak poslušné jako dobro, zlo si dělá, co chce."

....................................................................................................................................................................

Moje matka měla pravdu a mě se splnilo bohužel to, čeho jsem se bála, své síly jsem opět přecenila, to že mě nejde zabít v boji, ještě neznamená, že jsem neporazitelná a že mě nejde zajmout...zase. Při plnění své každodenní práce mě někdo zezadu trefí do hlavy a já jako každý citlivý tvor omdlím. A když se probudím, ocitnu se v poutech a ne jen tak v obyčejných. Ty pouta patřili k rezavému mohutnému stroji, který měl za úkol řezat do mě nože!

Ten stroj pracoval velmi zajímavým způsobem, tím že střídal hladké řezy s řezy hlubšími, bylo to něco podobného, jakoby se střídala bolest s ,,úlevou", protože ten mučící mechanismus se pořád opakoval. Prvně nic, pak hladké řezy, následně řezy ukrutně hluboké, na které se nedalo reagovat jinak než s křikem!

Mé věznitelé měli za úkol jen jeden cíl, chtěli, abych krvácela! A jelikož dost dobře věděli, že se všechny mé fyzické rány zhoní, proměnili tuhle mou silnou stránku ve slabost!

Zlatým hřebem všeho bylo to, když v mém tělo zbývalo už jen pár posledních kapek krve a já už nebyla schopna ani křičet ani se hýbat, že právě v tuhle chvíli mi někdo vrazil puškou kulku do hlavy! Tahle situace mě přivedla do transu. Něco jako bych měla menší vidění, stála jsem na ulici někde sama v noci, jen silné měsíční světlo na mě prudce zářilo. Pak z ničeho nic se po té ulici rozjelo auto a já dobrovolně pod něj skočila. Bylo to tak zvláštní, normálně bych nikdy takovou věc neudělala. Věděla jsem, že to není realita, ale taky jsem věděla, že si tu bolest zasloužím.

Murderess of Killers (Vražedkyně Vrahů)Место, где живут истории. Откройте их для себя