Top30"παράξενα πράγματα που έχουν απαγορευτεί στον κόσμο "

395 18 11
                                    

Δείτε την λίστα με τα 30 πιο παράξενα πράγματα που έχουν απαγορευτεί

Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ
Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας απαγόρευσε την έμμεση κριτική της κυβέρνησης και του ηγέτη της Kim Jong-un. Σαρκαστικές και ειρωνικές φράσεις όπως "Για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι" και "Ένας ηλίθιος που δεν μπορεί να δει τον έξω κόσμο" (μια έμμεση αναφορά στον ηγέτη Kim Jong-un) έχουν πλέον απαγορευτεί. Οι πολίτες ενημερώθηκαν επίσης ότι απαγορεύεται να κριτικάρουν ανοικτά την κυβέρνηση.

LADY GAGA
Μετά τη συνάντηση του Dalai Lama με τη διάσημη τραγουδίστρια στην Αμερική τον Ιούνιο του 2016, λέγεται ότι η Lady Gaga συμπεριλαμβάνεται πλέον στη λίστα με τα μη επιθυμητά πρόσωπα από το κυβερνών κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας. Το κόμμα εξέδωσε επίσης οδηγία απαγορεύοντας τα τραγούδια της σε όλη την ηπειρωτική Κίνα.

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η Κίνα αποφάσισε να άρει την επί 14 απαγόρευση της κατασκευής και πώλησης βιντεοπαιχνιδιών.

ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ
Στο Κάπρι απαγορεύονται οι σαγιονάρες επειδή κάνουν φασαρία.

ΤΑ ΤΖΙΝ
Η απέχθεια της Βόρειας Κορέας για την Αμερική είναι γνωστή και η χώρα αποφάσισε να απαγορεύσει τα τζιν επειδή το μπλε χρώμα είναι συνδεδεμένο με τις ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη απαγόρευση ισχύει μόνο για τα μπλε τζιν κι όχι για τα μαύρα.

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να πεθάνει στο Κοινοβούλιο καθώς όποιος πεθαίνει εκεί δικαιούται να κηδευθεί δημοσία δαπάνη. Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε ως ο πλέον παράλογος στη Βρετανία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2008.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας απαγορεύεται οι άντρες να ντυθούν σαν γυναίκες. Ένας παλιός νόμος απαγορεύει στους άντρες να φορούν στράπλες δημοσίως.

ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ
Για να αποτρέψει την εξάπλωση της γρίπης των χοίρων, η Coulaines, μια πόλη στη Γαλλία απαγόρευσε το φτύσιμο το 2009.

ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ
Όσοι κινούνται στην Autobahn στη Γερμανία δεν επιτρέπεται να μένουν από βενζίνη. Αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα ότι δεν μπορεί κάποιος να βγει από το αυτοκίνητό του για να φέρει βενζίνη γιατί οι πεζοί απαγορεύονται επίσης δια νόμου στην Autobahn.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Παρόλο που τα ταξίδια στο χρόνο δεν είναι δυνατά, η ιδέα έκανε θραύση στην Κινεζική τηλεόραση, γεγονός που δεν άρεσε στις αρχές και αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις εκπομπές με παρόμοιο περιεχόμενο θεωρώντάς το ασέβεια προς την ιστορία. Η απαγόρευση εφαρμόστηκε το 2011 και ισχύει ακόμη. (Φωτο) Σκηνή από το "Back to The Future".

Top10On viuen les histories. Descobreix ara