6

178 20 8
                                    

Zazvonilo na obědovou přestávku a já společně s Hiori vstala od lavice a zamířila si sednout a sníst svůj oběd venku na lavičku. Otevřela jsem svůj bento ve kterém jsem měla onigiri, které jsem si dělala včera večer než jsem šla spát. Podívala jsem se na Hiori, která si také otvírala svůj bento. ,,Whaaa!" žasla jsem. Na jedné půlce měla rýži a na druhé půlce párečky vytvarované jako malé chobotničky, rajče a ještě nějaké menší maso. ,,To sis udělala sama? Vypadá to dobře!" ,,Hehe,"zachechtala, ,,uhm, moc mě baví si dělat oběd." dořekla a do úst si vložila rýži. ,, Oooh, jsi opravdu šikovná." řekla jsem a kousla si do inigiri. Hiori jen něco zamumlala s plnou pusou a já se nad tím zasmála.  

Když jsem dojedla, postavila jsem se. ,,Jdu si koupit pití, chceš taky?" zeptala jsem se a podívala se na Hiori. Ta jen s plnou pusou zakývala hlavou do stran. ,,Dobře. Za chvilku jsem tady." pousmála jsem se a vyrazila k nejbližšímu automatu u tělocvičen. Po cestě jsem potkala pár druháků a třeťáků. Koukali na mě dost děsivě a tak jsem radši zrychlila. ,,Oh, tamhle je!" pomyslela jsem si, když jsem zahlédla automat. Vložila jsem do něj své peníze a zmáčkla tlačítko ''pomerančový džus''. Chvilku jsem čekala než spadl, ale moc dlouho to netrvalo. Vzala jsem ho do ruky a už se chystala k odchodu, ale...

...Ale u vchodu tělocvičny jsem uviděla toho kluka z rána. S někým se tam bavil. Najednou se naše oči střetly. Lehce jsem zčervenala a odvrátila pohled na zem. Otevřela jsem svůj džus a lehce si srkla. Když už jsem chtěla odejít, uslyšela jsem za sebou kroky. ,,Hej, ty jsi ta roztomilá holka z rána, že? Jak že ses jmenovala, Ami?" Neotáčela jsem se a jen jsem zakývala hlavou. ,,Pamatuješ si moje jméno?" zeptal se, postavil se přede mě a podíval se mi do obličeje. Opět jsem zakývala a nechala hlavu skloněnou. ,,H-Haruko." zašeptala jsem. Cítila jsem se opravdu trapně. ,,Jak bych na jeho jméno mohla zapomenout..." pomyslela jsem si a lehce zčervenala.   

Zasmál se. ,,Přesně tak! Chodím do druháku, třída 2-A. Co ty?" zeptal se a na konci věty se sladce usmál. Srdce mi lehce nadskočilo. Jen jsem na něj koukala než mi došlo, že jsem mu ještě neodpověděla. ,,Em, prvák, třída 1-B." řekla jsem a podívala jsem se mu do očí. Má modré oči, přesně jako oceán, blonďaté vlasy s lehce zašpiněnýmy konečky. Je o dost vyšší jak já. Jeho výšku bych tipla na 1,9 metrů. ,,Prvačka jo? To je opravdu roztomilé," zasmál se, ,,jo a, na, tady máš." Do ruky mi dal jahodový nápoj. ,,Omylem jsem si koupil jahodový." řekl a s posledním slovem utekl zpátky do školy. Koukala jsem na něj do té doby, než nezmizel z dohledu. ,,Je ve stejným ročníku jako Haru." zašeptala jsem a podívala se na jahodový nápoj, který mi dal. Vložila jsem si ho do kapsy a šla zpátky.

Když jsem se vrátila, Hiori jsem nic neřekla. Společně jsme se vrátili zpátky do třídy a přichystali se na další hodiny.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Aug 11, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Zamiluj se do měKde žijí příběhy. Začni objevovat