~Okul Hakkında Bilgi~

361 62 139
                                    

Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki adminlerimizden mlkhtcshncny kısa bir süre önce HTCschool6161 adında bir hesap açtı ve bir okul kurdu. Bu fikri biz de çok beğendik ve biz de bir okul açıyoruz. Umarım sizlerde çok beğenirsiniz.

Bu kitap Wattpad'de kurulan ikinci okuldur.

Okulumuzda 6 tane sınıf açılacaktır. Her bir sınıfta 2 EXO üyesi ve 2 kız idol olmak üzere toplam 4 tane idol olacaktır.

Her sınıfa 16 öğrenci alınacaktır. Tek yapmanız gereken sınıflara kayıt bölümü geldiğinde istediğiniz bir sınıfa adnızı etiketlemek.

Her kişi bir sınıfa kaydolabilir. Sınıf değiştirme yoktur.

Sınıflar tamamen dolunca belli bir süreliğine görevler verilecektir. Örneğin x görevini bir gün içinde yapan (atıyorum) 100 puan alacak. Görevleri yaptıkça puanınız artacak.

Arkadaşı: 300

Sıra Arkadaşı: 500

Kankası: 800

Oda Arkadaşı:1000

Sevgilisi: 1500

Bu puanlara erişenler o sınıftaki istediği idolü alıyor. Örneğin x kişisi 800 puana ulaştı. O zaman o sınıftaki istediği idolün kankası oluyor. Sıra arkadaşı ve sevgili olmayı o puana ulaşan ilk kişi kazanıyor. Arkadaşım ve kankası olmak için o puanı tamamlayan ilk kişi olmasına gerek yok. Oda arkadaşı için ilk 3 kişi gereklidir.

İlk göreviniz sınıflara kayıt için buraya en az 4 kişi etiketmek. Ben görev bitti yazana kadar süreniz var. Bu görevin puan değeri 100. Vakit kaybetmeden başlayın. Fighting.

Anlamdığınız bir şeyler varsa HTCschool6161 hesabındaki okula bakın. Örnek amaçlı okumanız faydalı olur. Yine de anlamadığınız şeyler varsa buraya yazabilirsiniz.

Bölümü oylamayı unutmayın.😇

Eğlence başlasın. Fighting!

 Fighting!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
EXO SCHOOLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin