# 5

469 42 53
                                    

Olamaz.ben ne dedim az önce.tanrım bu bir lütfen rüya olsun.bunu neden dedim şimdi.hey birazcık zamanı geri alabilirmiyiz.tabiki alamayız.ortam sessizleşti.tanrım ben ne yaptım.anladı kesin anladı ondan hoşlandığımı onu sevdiiğimi anladı.yoksa ona neden 'bilmem belki hep saklarım' diyim.şuan Ashton un yüzüne bakamıyorum.daha doğrusu artık nasıl bakıcam.(utanırım ayol ben)utanırım.

biraz tereddüt ederek ashton a bakmak için kafamı kaldırdım ashton kafasını önüne eymiş benim konuşmamı bekliyordu.arada bir konuşmak için ise dudaklarını yalayıp duruyordu. ama konuşamıyordı.

şu an inanın diyecek hiç bişeyim yok.ne diyim siz söyleyin hı.

ashton benim konuşamayacağımı ve utandığımı anladı ve konuştu;

-neden?

ben nasıl cevap vericem şimdi.bu nasıl bir soru 'neden'. ölüyom lan ben.keşke demeseydim off of. kalbim küt küt atıyor.kesin duyuyordur.emininm duydu. ashton bulunduğu yerden bir adım bana yaklaşarak;

-lütfen heyecanlanma.

nee? ne heyecanlanmamaası.ben az önce senden hoşlandığıı sana belli ettim.sen hala heyecanlanma diyosun.

tamam ashton haklısın heyecanlanmamam lazım.heyecanlanmayacağım.hem heyecanlanacak bişey yok jasmine.sakin ol ve ahton a cevap ver.

-ben heyecanlanmadım ki.bunu da nerden çıkaardın?

Ashton hafif gülerek;

-baksana kalbin küt küt atıyor hissediyorum gözlerime bile bakamıyosun söyle benden hoşlanıyomusun evet yada hayır demen yeterli lütfen söyle jasmine.

bütün bunları tek nefeste söylemişti sanırım.evet tek nefeste.sadece telk kelime evet yada hayır.tanrım ben nasıl bir işe bulaştım böyle.eğer evet dersem ya benden hoşlanmıyosa.ya beni önemsemiyorsa.ya beni hiç sevmediyse. eğer hayır dersem ya benden hoşanıyosa,tanrım onu kırmış olurum.en iyisi şu;

-bilmiyorum çekten bilmiyorum.hızla arkamı döndüm ve eve doğru ilerledim.anahtarı çantamdan hızlıca alıp kapıyı açtımgeriye doğru baktığımda ashton hala arkamda duruyordu.ve yere dikkatlice baktığını fark ettim. önemsemedim.içeri girip kapıyı nazikçe kapattım.anahtarları fortmantoya bırakıp ayakkabılarımı çıkardım.odama yürümeye başladm.tanrım odam darmadağın.olamaz içimden binlerce küfür çektikten sonra odamı toplamaya başladım.odamın kapısı çaldı.

-gir                                                                                                                                          

-tatlım iyimisin?

bu annem

-iyiyim anne noldu neden sordun?

 bok gibiyim  işte.bok gibi hissediyorum

-ne biliyim tatlım.yüzün çok solgun gibi.ve hızlıca odana çıktın.merak ettim.peki o zman sen üzerini değiştir sonra yat.iy geceler bebeğim.

-iyi geceler annecim

dedikten sonra kapıdan emma nın girdiğini gördüm.

-benim küçük meleim nasılmış

-iyi ablası.seni çok özledi.bu günden beri seni soruyor.

-neredeydin abla hı?seni bekledim hep ben bilmiyonmu?

-oh yerim seni .tatlım Hailey ablanlardaydı.saçlarını boyadık.saöları pembiş pembiş ne güzel oldu.

-aa geçektenmi.pembe rengi çok severim.

GIRLS vs. BOYS (5 sos and ashton irwin fanfic)Where stories live. Discover now