[19] Odlišné světy

511 89 24
                                    

Po strašlivě dlouhé době konečně přináším hotový cover pro PrincessGirl19, která na něj celou tu dobu trpělivě čekala, za což jí patří můj velký vděk. Do coveru se mi původně vůbec nechtělo, což bylo nejspíš spolu s nedostatkem času a kreativity důvodem, proč to trvalo tak hrozně dlouho.

Je to poprvé, co jsem se při tvorbě opravdu silně odchýlil od požadavků - na coveru měla být postava a nakonec tam vůbec není. Rozhodl jsem se dát ji pryč, jelikož tam vůbec nepasovala, přestože jsem zkusil několik různých obrázků. Navíc jsem se obával, že se netrefím do představ autorky, protože moc informací k postavě mi neposkytla. Tak jsem si ještě jednou přečetl popis příběhu a rozhodl jsem se vydat se jiným směrem a místo postavy se zaměřit na něco jiného - na studnu, která má v příběhu zřejmě důležitou roli. A dopadlo to nakonec i docela dobře. Abych to shrnul, požadavky jsem moc nedodržel, ale zase je cover mnohem originálnější a možná i zaujme víc, než cover s postavou, kterých jsou tu všude mraky... :)

Doufám, že i přes to, že je to asi úplně něco jiného než si autorka představovala, bude se jí obálka líbit. A ještě jednou se omlouvám za dlouhé čekání.

Cover:

Mockup:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Mockup:

Mockup:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

~~~

Postava: -

Font: Baskerville

Info pro autora: Pokud je vše v pořádku, stačí, abys mi do komentáře nebo do zpráv potvrdila zájem o cover a hned ti jej pošlu. Prosím o uvedení mého jména jako tvůrce coveru do popisu knihy.

19. 6. 2018

Covers ⓧKde žijí příběhy. Začni objevovat