Jag vaknade av att någon knackade på dörren, jag såg hur Arrow gick sin väg fram till min säng. Han lutade sig över mig, hans läppar knappt över mina. Jag kollade in i hans ögon, hans vackra ögon.
Jag visste inte vad som hände, men han gick sin väg igen och försvann. Vad hände?
Jag hörde två kvinnliga röster, dom närmade min dörr.
-Arrow du kan inte kidnappa vem som helst. Hörde jag en säga.
-Det är inte vem som helst, det är Brittany Spencer. Sa Arrow, var jag så viktig för dom? Plötsligt öppnades min dörr, två tjejer kom in och stirrade på mig. Två killar kom in, en med rött hår och bruna ögon, den andra hade brunt hår och bruna ögon.
-Godmorgon Spencer, hoppas du har sovit gott. Sa Arrow sarkastiskt. Alla stirrade på mig, som om jag var värt guld.
-Fan ta dig! Skrek jag och spottade mot hans riktning. Alla blev tysta och gick ut, förutom Arrow. Dörren stängdes, och allt blev tyst.
-Brittany... lilla Brittany. Viskade Arrow och klättrade upp på sängen. Han tog tag i mina ben och kysste mig, hans läppar var så sköna. Och hans armar som höll om mig hårt. Det kändes så fel, men ändå så rätt.
-Brittany Spencer, vill du gifta dig med mig? Sa Arrow. Jag knuffade bort honom, gifta sig? Jag har typ bara blivit kidnappad i en dag. Jag himlade med ögonen, och försökte se sexig ut. Arrow klättrade upp på sängen igen och la sig bredvid mig.
-Du vet, jag gillar dig väldigt mycket. Viskade Arrow.
-Du har bara känt mig i en dag. Jag himlade med ögonen.
-Jag har faktiskt stalkat dig sen början av året. Jag stirrade på honom och la mitt huvud på kudden.
-Om du vill gifta med mig måste du först lära känna mig. Sa jag med en bestämd röst. Hans hand kom på min midja, han kysste mig passionerat och var över mig. Han kysste mig på nacken, jag stönade lite. Jag höll om honom, Jesus, detta har blivit till en Stockholm syndrom.
Jag puttade iväg honom, han kollade på mig och försökte att hitta andan.
-Först måste det bli dejt. Jag vet att det låter konstigt, men jag vill härifrån. Och om jag kommer ut kan jag kanske rymma.
-Du är min drottning. Sa Arrow och kysste mig.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Standardtitlen - skriv din egen titelWhere stories live. Discover now