0.6

33 2 0
                                    


Bir saat, tamı tamına bir saat olmuştu.Uraz beni bırakıp sinirli bir şekilde çıkıp gittiğinden beri bir saat geçmişti.Doktor çıkabileceğimi söylemeye gelip gittiğinden beri kapıya doğru bakıyordum.

Beni neden yalnız bırakmıştı, yoksa kirlendiğimi mi düşünüyordu?
Bilmiyorum. Tek bildiğim bugünümün hiç bir şekilde güzel olmadığıydı.

Yataktan ayağa kalktığım zaman kapı hızlı bir şekilde açıldı.Bir umut Uraz gelmiştir diye baktığım kapıda Aliyle karşılaşmak beni birazcık şaşırtsada beklenmeyecek bir durum da değildi.

"Buğu inanamıyorum sana üç gün ulaşamadım ve şimdide hastanede olduğunu öğrendim. İyi misin sen neler oluyor?" derken Ali'nin endişeli ifadesi kalbimi acıtmıştı en azından yanımda biri vardı değil mi?

"Ali ben iyiyim sadece biraz vücudum güçsüz kalmış onun dışında bir sorun yok." zoraki bir gülümsemeyle ona doğru bakarken bana doğru adımladı ve kafamı göğsüne bastırıp bana sıkıca sarıldı.

Benimde ona bunu belkiyormuş gibi sarılmam kısa sürmemişti.Gözlerim dolarken ağlamamak için kendimi sıkıyordum.Eliyle yavaşça sırtımı sıvazlıyor ve kafama hafif hafif öpücükler konduruyordu.

Hissettiğim güven duygusuyla rahatladım ve Ali'ye daha sıkı sarıldım.

####

Okuldan içeriye yavaş yavaş girerken gözlerim Uraz'ı arıyordu.Bu akşam ve daha sonrası için nerede kalıcağımı düşünürken bana doğru yaklaşan bir kız dikkatimi çekti.

"Hey Buğuydu diymi?"başımla onu onaylamamı bekler gibi bakınca bende onu onayladım.

" Peki şimdi sana küçük bir iyilik arka bahçeye git fakat kimseye görünme ve yakalanırsan benden duyduğunu söyleme."diyip hızla yanımdan kaybolunca arkasından boş boş baktım.Ya beni bir tuzak bekliyorsa neden tanımadığım bir kızın bana dediği yere gidiyim ki?

###

Ayaklarım benden bağımsız arka bahçeye doğru adımlıyordu.Sessizce ilerlerken Uraz'ın sesini duymamla hemen duvarın dibine çöktüm.Sanırım arkadaşlarıyla konuşuyordu.

"Uraz tamam bu iddiayı uzatmaya başladın bitirelim artık karışmaman gereken işlere karışıyorsun." duyduklarımı anlamlandıramamıştım ne iddiasıydı bu?

"Ne demek karışma kız tecavüze uğramış diyorum.Her ne halt yemiş olursam olayım, o kızın duygularıyla oynayıp onu sırf bir iddia için kandırmış dahi olsam buna göz yumamam." Uraz'ın sinirli bir şekilde söyledikleri ile gözlerimden yaşlar akmaya başladı.

Göz kapaklarımı kapatırken göz yaşlarım çoğalmıştı.Hıçkırınca hemen elimle ağzımı kapattım fakat sanırım biraz geç kalmıştım.Bana doğru yaklaşan adım seslerini duyunca ayağı kalktım.

Burada utanç içinde oturup kendini hırpalaması gereken ben değil onlardı.Hızlıca saklandığım köşeden çıkınca Urazlarla karşı karşıya gelmiştim.Uraz'ın bakışları ilk önce şaşkınlıkla büyürken ardından korku ve endişe ile açıldı.

"Buğu sen ne zamandır burad-" hemen sözünü kestim ve gözlerimden yaşlar akmaya devam ederken devam ettim.

"Kullanıldığımı duymama yetecek kadar, bana acıdığını ve benimle oynadığını öğrenecek kadar!" sonlara doğru bağırmaya ve saçlarımı çekmeye başlamıştım.Vücudum titriyordu ve bir tür sinir krizi geçiriyordum.

Uraz'ın gittikçe endişelenen bir şekilde bana doğru yaklaştığını görünce elimi kaldırdım.

"Sakın sakın bir daha bana yaklaşma, dokunma.Benden uzak dur ve adımı ağzına bile alma çünkü ben öyle yapıcam sen benim için artık sadece bir ölüsün." ona son bir kez bakıp titreyerek ve yalpalayarak ilerlemeye başladım.

Ders vaktine geldiğimiz için bahçede kimse yoktu. Uraz arkamdan gelmiyordu fakat kavga seslerini duyabiliyordum.

Bahçe kapısından da dışarı çıkarken güvenliğin kapıda olmaması iyi olmuştu ona şuan hiç bir açıklama yapamazdım zaten.

####

Saat kaçtı bilmiyorum fakat hava kararmıştı.Okuldan çıktıktan sonra sahile gelmiş telefonumu kapatıp kayalıklara çıkmıştım.Sadece düşünüyordum daha doğrusu ölmeyi düşünüyordum.Hiç bir değerimin olmadığı bu dünyaya artık katlanamıyordum.Yavaşça ayağa kalktım ve çantamı kayalıkların üzerinde bırakırken sessizce en uca geldim.

Son bir kez arkama bakarken kendimi kayalıklardan aşağı sonum olacak maviliklere bıraktım.Belki de şimdi gerçek huzuru bulabilirdim....

#####

Evet bu bölümde bu kadardı  😊.Bayramınız mübarek olsun umarım beğenmişsinizdir lütfen beğenmeyi ve yapabilirseniz de yorum yapmayı unutmayın.Sizi seviyorum lütfen kendinize dikkat edin. ❤

İDDİA Where stories live. Discover now