Nişan ve Düğün

1.1K 24 45
                                    

Sabah uyandığımda Alp hala uyuyordu ama ilginç olan ise benim kollarım Alp'e Alp'in kolları bana sarılıydı.Bacaklarımız ise benim bacağım Alp'in üzerinde Alp'in bacağı da benim bacağımın üstünde kafası ise benim boyun girintimde eli de belimdeydi.Benim elimse onun kaslarında ne kadar da masum uyuyor.
"Bana bakmayı kes artık uyuyamıyorum."
"Ben seni izlemiyorum uyandırmak için hazırlanıyordum çünkü senin kolların beni fazla sıkıyor." Birden gözlerini açtı ve bana bakmaya başladı.
"Asıl beni saran sensin Asel neyse senle kavga edemem."Beni bıraktı ve yatakta oturur pozisyona geçip başına masaj yapmaya başladı.
"Başın mı ağrıyor?"
"Evet ama ağrı kesici alırsam geçer."
"Verebilirim istersen çantamda var."
"Sağol ama aç karına hap içmiyorum."
"Ne kadar da düzenli bir odan var."
"Düzenli bir insanım sadece aşırı düzenli değilim."
"Peki" kapı çalmaya başladı ve Alp gir komutu verdi.

"Çocuklar kahvaltı hazır"
"Tamam anne geliriz şimdi."
"Tamam en geç 20 dakika ya aşağıda olun börekler ve krepler pişiyor yumurtalarda siz inince yapılacak."
"Tamam anne." Seher teyze aşağıya inince ben de çantamdan eşyalarımı alıp lavaboya girdim.

(Asel'in giydiği kıyafetler) Odaya geri geldiğimde Alp ortalıklarda yoktu bende makyajımı halledip aşağıya indim masada Alp dahil herkes masada beni bekliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Asel'in giydiği kıyafetler)
Odaya geri geldiğimde Alp ortalıklarda yoktu bende makyajımı halledip aşağıya indim masada Alp dahil herkes masada beni bekliyordu.Masaya benim oturmamla kahvaltıya başlamıştık.Alp bana kaş göz işaretleriyle mutfağa gitmem gerektiğini anlatmaya çalıştı.Bende tamam der gibi yaptım.
"Masa da su kalmamış ben şu getireyim."
"Kızım sen kalkma çalışanlar şimdi getirir bahçedeler çağırırım ben getirirler."
"Ben getiririm bir şey olmaz."
"Peki o zaman." Kalktım ve mutfağa geçip sürahiye suyu doldururken Alp de elinde börek tabağına börek koyma bahanesiyle gelmişti. Ben sürahiyi bir kenara koydum Alp de börek tabağına birkaç börek koyup sürahinin yanına koydu.
"Ne var Alp ?"
"Kızım bak ne kadar istemesem de sen benim karım olucaksın böyle şort giyemezsin anladın mı ? Kollarımı o kadar çok sıkmıştı korkudan ne diyeceğimi bilemedim.
"Ta-tamam Alp ama kolu..." Lafımı bitirmeden mutfaktan börekleri alıp çıktı bende sürahiyi aldım ve masaya oturdum.
"Asel'cim bu gün alış veriş işini halledelim zaten eviniz hazır nişanı da aile arasında bugün yapıp düğünü de yarın yapalım."
"Anne hani yarındı nişan?"
"Oğlum böyle yapmaya karar verdik."
"Peki Seher teyze " Bir müddet sonra evden çıktık ve nişan için kıyafet almaya girdik elimde bir nişan elbisesi ile kabine girdim ve denedim.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 23, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Zorla Evlilik Mi ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin