"Bokun üzerine oturup saklayabilirsin ama kokusunu engelleyemezsin."

1K 98 77
                                    


"Bokun üzerine oturup
saklayabilirsiniz ama
kokusunu engelleyemezsiniz."

Evet arkadaşlar şair yukarıda paylaştığımız sözünde aramızda gezinen bazı okuyucularımızın karakteristik(?) yapısından bahsetmektedir. Niye dediğinizi duyar gibiyiz, öyleyse mevzuya gelelim.

Bu aramızda "troll" olarak dolanan arkadaşlarımız bir okuyucunun yazara göstermesi gereken saygıya bile gelemeden klavye başı holiganlığı ile asabımızı Olimpos dağına çıkartabilme yeteneğine sahipler. Antik dönemlerde yaşasaydınız kayıtlara gulyabani tarzı canavarlar olarak geçerek mitlerde yer alabilirdiniz, tebrikler.

Hades: "Neden?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hades: "Neden?"

Evet arkadaşlar neden mağralarınızdan beş dakika önce çıkmışta insanlığın şokuna uğramış gibi küfür etme ihtiyacı duyuyorsunuz? Şahsen biz ettiğiniz küfürlerinde ağırlığı hakkında bu arkadaşların bir fikri olduğunu düşünmüyoruz, çünkü bilen o küfürleri öyle rahatına sallamaz. Sallayamaz.

Dip not: Abi şey var ya bi de bak, dilimin ucunda... Heh! "Artemis feminist, yaşasın feminizm bakire olmayan tanrıçalar mal. Onların mk."

Feminist. Feminizm. Mk?

Athena: "Gözler yaşlı, Şizoid Kişilik Bozukluğu çağ atlamış

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Athena: "Gözler yaşlı, Şizoid Kişilik Bozukluğu çağ atlamış..."

Athena'dan size mesaj var:

Feminizm
XVIII. yüzyılda Fransa’da filozoflar ve kadın yazarlarca ortaya atılan ve savunulan, daha sonraki yüzyıllarda her toplumda yandaş bulan, kadının siyasal ve toplumsal haklar bakımından erkekle eşit olması gerektiğini öne süren ve bunu gerçekleştirmeye çalışan akım.

Lütfen bu tanımı bilmeyen 'Yaşa Feminizm' demesin. Sonra gelip buraya erkek öldüren tanrıça için "Ayyy ne feminist ayyy süpeeeersiiin aşkııım yeee beniiii. Diğer kevaşeler bokumu yesin hıh." diye yorumlar atıyorsunuz ya, komik oluyor. Yapmayın. Kendinizi yirmilerinde ki bu on iki kıza rezil etmeyin, çünkü deli gibi dalga geçiyoruz.

Olympus ChatroomWhere stories live. Discover now