kapitel 2

12 0 0
                                    

vi hade sex med varann och skedade resten av natten.

nästa morgon vaknade jag tidigt av att solen strömmmade in bakom persiennerna.  Jag viskade "godmorgon älskling" i Ralphs öra han stönade till. Jag pussade han på munnen och sa "jag går ner till poolen" han svarade inte, jag antog att han hade somnat om.

jag bytte om till en rosa bikini med triangel kupor och virade en handduk runt kroppen. Jag letade även fram en solhatt och en bra bok. Jag gick net till hotellets pool och la mig på en av solstolarna.

Efter att jag läst i 20 minuter, kom en man fram som jag tidigare sett på hotellet.  "Jag ser att du håller på att bränna ryggen, låt mig hjälpa dig" sa mannen och log vänligt han höll upp en flaska med solkräm. "det får du gärna göra" sa jag. jag satte mig upp och presenterade mig som Elise, han hette  Cristian och var väldigt brun. Han hällde ut lite av solkrämen i handen och smetade ut den över min rygg. "sådär, ja" sa Christian efter en stund. Då såg jag Ralph komma gående mot mig i rask takt, han var förbannad det syntes lång väg. Han gick fram till Christian och skrek "bara för att du inte kan få en tjej betyder inte det att du får sno min fru, din jävla pajas.  Ralph kokade av ilska och jag bad honom att lugna ner sig och Christian sa " jag tänkte inte alls ta din fru, jag såg att hon höll på att bränna sig så jag erbjöd mig att smörja hennes rygg" "Det är sant" pep jag. Håll dig borta från min fru skrek Ralph samtidgt som han tog mig hårt i armen och drog in mig på hotell- rummet. Han släppte taget om min arm och skrek  "förstår du inte att han bara ville ligga med dig!!! Fattar du inte hur mycket du skämmer ut mig sådana här situationer, att jag inte ens ska kunna låta dig gå ner till poolen själv, utan att du hoppar på en annan man och låter han smeka din kropp" Ralph skrek och grät. "Du bara överreagerar" skrek jag tillbaka.  "överreagerar" skrek han. Jag fick ett hårt slag i ansiktet och snubblade ner i sängen och lag mig i fosterställning och grät. Ralph gick in på toaletten och jag hörde att han satte på vattnet inne i dushen.

lämna digWhere stories live. Discover now