Kapittel 3.

68 3 1
                                    

Da jeg våkner dagen etter på kan jeg nesten ikke vente til skolen! Da Aisha kommer forter jeg meg. Jeg tror det er første gang dette året at vi kommer presis!

Da det ringer inn får vi vite hva vi skal gjøre på postene og hvor vi skal stå. Jeg og Stian skal ha ertepose kasting. Vi går til postene. Aisha og Glenn har nabo posten så vi ser dem veldig godt.

Mens vi venter på at gruppene skal komme hører vi på misikk og kaster erteposer til hverandre. Han kaster den ene veldigt høyt, "lol, du suger til å kaste." Sier jeg. "Sier du, du kaster dem jo ned i bakken du!" Sier han.

"Men du.......?" Spør jeg. "Hva er det.......?"spute han. "Husker du igår, da vi hadde nsp på meldinger.... Jeg lurte på hvem det er du er forelsket i?"spør jeg. " jeg liker blondiner." Sier han, jeg vet at jeg er den eneste blondinen i klassen! Tuller han med meg eller noe?! "Kan du si det?" Spør jeg. " jeg sa det jo akkuratt, vi har jo bare en blondine i klassen!" Sier han.

På vei tilbake tar jeg følge med Aisha, Glenn og Stian . Jeg klarer ikkje slutte å smile! Jeg og Aisha går litt saktere for at jeg skal si hva det er. "Hva er det du smiler sånn for?" Spør hun. "Jeg snakket med Stian og........" Sier jeg. "Og........" Sier hun ganske lurt. "Og han sa at han likte meg!" Hun begynner og smile og dutte borti meg, det er litt irriterenes!

Rett etter på kommer Glenn og Stian bak til oss, jeg går på siden av Stian! Det er ganske kleint!

Da jeg skal legge meg denne dagen klarer jeg ikke å sove. Jeg ligger våken lenge og bare tenker på Stian!

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jul 10, 2014 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

Første forelskelseOnde as histórias ganham vida. Descobre agora