İSTEK BÖLÜMÜ

492 53 91
                                    

Evet hepiniz hoş geldiniz. Sonunda beklenen o an geldi. Uzunca bir ara verdim ve tekniklerim azaldı diyebilirim. Beklentinizi yüksek tutmayın öncelikle bunu belirtmek istedim. Sizinle beraber yeniden gelişeceğimize eminim.

Şimdi birkaç şartım var kapaklar için. Bu tamamen kitabın öne çıkmasıyla alakalı bir istek olacak. İstediklerim sadece kitabın her bölümünü eğer her bölümü olmazsa sondan 30 bölümünü votelemeniz ve kapaklara birkaç satır yorum yapmanız.

Şimdi gelelim künye olayına;

KİTAP ADI*

YAZAR ADI*

ÜZERİNE YAZILACAK SÖZ

TONLAMASI

KARAKTER(LER)

*

Yıldızlı yerleri belirtmek zorunludur. Şu anlık sadece beş kişinin kapağını yapacağım. Kapakları yaparken önceden kullanıp kullanmamanız pek önemli değildi ama artık önemli diyebilirim. Her yaptığım kapağın kitabı kesinlikle yayımlanmış olmalı. Bu kesin şartımdır.

Her kapağımın yapıldığı kitabı özel bir klasör açıp kütüphanemde tutacağım. Kapak yaptırıyorsanız lütfen kullanın. Belki "basit ya bu ne?" dediğiniz bir kapağa bile ben saatlerimi harcıyorum. Kapağını kullanmadığını gördüğüm kişiyi kütüphanemden atacağım ve kapağı arşive alacağım. Bu ne demek? Şöyle ki artık kullanılmayan kapakları arşive alıp başkaları için ufak tefek değişiklikler yapıp düzenleyeceğim. Yani kullanmadığınız halde kapağı başkasında uyarlanmış şekilde görürseniz ve bu benim kapağımsa şaşırmayın.

Son olarak ben profesyonel değilim arkadaşlar, lütfen bunu bilerek isteklerde bulunun.

*

*(KATH kitabımı okuyup yorum yaparsanız da hiç hayır demem.)*

SEVGİKBO | DESİGNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin