38. Rychlý jako vítr 1, 2, 3 §

500 8 3
                                    

1. Díl

Obsah :  Sny o letním táboře se rozplynuly! Čtrnáctiletá Mika (Hanna Höppner) ve škole propadla, a tak ji nyní rodiče (Nina Kronjäger a ) trestají tím, že musí strávit léto učením, a to v hřebčinci své přísné babičky (). Mika ale u babičky kromě Sama, kluka, který pomáhá u koní a nedokáže z ní spustit oči, objeví i jiného velice zajímavého tvora. Je to Vichr, divoký a svéhlavý hřebec, s kterým nic nepořídí ani taková talentovaná krasojezdkyně, jako je Michelle (Marla Menn), nebo babička. Kůň se prostě nedá zkrotit. Mika se rozhodne, že přesto zkusí štěstí a v noci se vkrade do Vichrovy stáje. Tak začne neobvyklé přátelství dívky a koně. Mika zjistí, že se s každým koněm dokáže dorozumět. Povede se jí díky této nově poznané schopnosti Vichra zkrotit?

2. Díl

Obsah : Letní prázdniny jsou v plném proudu a Mika má opět možnost strávit nějaký čas s milovaným koněm jménem Ostwind (Východní vítr). Její nadšení a očekávání se ale změní v obavy ve chvíli, kdy objeví na břiše Ostwinda zvláštní rány, pro něž nemá nikdo žádné vysvětlení. A aby toho nebylo málo, stáj Kaltenbach je na pokraji bankrotu! Mika se proto s těžkým srdcem rozhodne zapsat na dostihy, které nabízejí velkou sumu peněz za vítězství. Ostwind je však v lese téměř magicky okouzlen bílou klisnou a okamžitě se zamiluje. A vlastník koně pro jeho odtažení dělá také vše možné. Podaří se Mice znovu získat Ostwindovu pozornost, vyhrát turnaj, a zachránit tak stáj?

3. Díl 

Obsah : Mika () si díky přátelství s koněm Ostwindem uspořádala svůj bouřlivý život. Nyní mu to musí oplatit. Ost je smutný a nikdo neví proč. Vypálené znamení na jeho boku prozradí, že pochází ze španělského chovu. Kůň a jeho jezdkyně, vyzbrojeni pouze intuicí a odhodláním, se tedy vydávají na dalekou cestu

|Filmy|Where stories live. Discover now