* een maand later *

( ross pov )

We hadden het erg druk afgelopen weken. 5 shows in 1 week en elk op een andere locatie dus hebben we de tourbus gebruikt. Ik hou echt van optreden. Alleen ben ik bang dat ik weer van het podium ga vallen. Het was echt eng de laatste keer. Soms droom ik er nog van alleen komt niemand me helpen. Het voelde echt alsof ik in een zombie Apocalyps zat.  Ik lag al in bed wand we hebben nog 2 shows en ik wil uitgerust zijn. Dan komt riker binnen. " hey ross. Ga je al slapen?" Vraagt hij. Ik knik. " ja tot morgen." Zeg ik en nestel me in mijn dekens. Dan hoor ik weer iemand komen. " ik kom je nog een nacht kus geven." Zegt Rocky en kust mijn hoofd. Ik glimlach en kus hem ook. Dan klimt hij in mijn bed. Ik glimlach en kus hem. " ik hou van je." Fluister ik en val in slaap.

( rocky's pov)

Als ross slaapt ga Ik terug naar de andere. " ben je oké?" Vraagt ellington.  " ja hoezo?" " gewoon.. en waarom ben je de laatste tijd zoveel bij ross?" Vraagt riker." Gewoon.. ross en ik zijn heel close.. en ja.. het gaat goed.." Zeg ik en pak mijn gsm. Oké ik geef toe. Het niet zo goed.. Ik bedoel ik hou van optreden enzo maar het is alsof..  de fans niet geïnteresseerd zijn in mij. Iedereen heeft liever ross omdat hij in austin en ally speelde, riker omdat hij in glee zat en mee deed aan dancing whit the stars en rydel en ellington omdat ze samen zijn. En deed niets speciaals. Begrijp me niet verkeerd ik hou super veel van ross. Maar ik baal er gewoon van dat hij meer fans heeft dan mij. En ik wil ook niet dat de andere iets door hebben. Ik heb het er met hen al eens over gehad en toen zeiden ze: je stelt je een beetje aan.. je hebt even veel fans als ons.  Alsof dat helpt. " ik ga ook slapen..  tot morgen." Ik omkleed me en ga ook naar mijn bed. 

( ross pov)

De volgende dag maken we ons klaar voor vanavond. Ik maak me wel  zorgen om Rocky. Ik weet dat hij het wat moeilijk heeft met fans.. maar de andere snappen dat niet. " alles komt goed." Fluister ik hem toe. Hij knikt en glimlacht.  

Even later zit ik op mijn gsm filmpjes te kijken van onze vorige tour.. of eerder voor onze tour ik, Rocky en pap in Parijs. Ik kan zo niet golven. Dan komt  Rocky naast me zitten. " je bent zo klunzig." Lacht hij. " jij niet?" Grinnik ik. " klaar voor straks?" Vraag ik. " ja alleen.. ik weer het niet.." Zucht hij. Ik kus zijn hoofd en sta op.

* later op de avond *

We waren net klaar met ons concert. En altijd staan er fans aan de achter kant. Vanaf we buiten kwamen rende iedereen op ons af. Voor een foto of een handtekening. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Rocky alleen tegen de muur staat. Er gaan wel een paar meisjes bij maar de meeste staan bij mij, riker, rydel en ellington. Ik voel me slecht hier door. Ik bedoel hij zit toch ook in de band? Toen iedereen weg was gingen we in de bus en Rocky ging meteen naar de slaapplaats. Ik zucht en ga ook naar de slaapplaats. " ben je oké?" Vraag ik. " heeft het nog nut dat ik in R5 zit?" Zucht hij. " hoezo?" " niemand mag me! Je zag toch ook dat iedereen bij jullie kwam." Ik zucht even. " maar R5 is niet het zelfde zonder jou. Jij bent het musicale genie." Glimlach ik. Hij zucht en draait zijn rug naar mij. Ik zucht en ga naast hem liggen en sla zijn hand over hem. " maar met wie moet ik dan knuffelen als jij weg gaat?" Vraag ik zacht. Hij draait zich terug naar mij en ik kus zijn hoofd.
" wat zou ik toch zonder jou moeten rossy?" Vraagt hij. Ik glimlach en kus hem. " ik hou van je. Als ik een fan was.. was jij mijn favoriet." Zeg ik. " en jij de mijne." Zegt hij en we knuffel elkaar verder. Ik leg mijn hoofd in zijn borst en val in slaap. " wat zou ik toch zonder jou moeten." Fluisterd Rocky weer en kust mijn hoofd.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

what would I do without you? ( ross en Rocky) Where stories live. Discover now