GÜLMEK .

10.7K 169 1
                                    

KANKİLERİMMM ! Öncelikle hepinize Merhaba ! :) Yine yeni bir bölümle karşınızdayım :) Okuyan , vote ve yorum yapan herkese çooook teşekkür ediyorum . :)

-->>  Diğer hikayelerimede bakmanızı öneririm :)
1. Meleğim : ( Fantastik )   Doğumuyla yeni bir ırkı başlatan bir kız , kendini bir kehanetin içinde buluyor . Olağanüstü olaylara tanıklık ediyor ... Kendini bir ordunun içinde buluyor ve tüm bunların arasında kovulmuş bir meleğe aşık oluyor ... Ve bende tüm bu olanları bu hikayede anlatıyorum , fantastik hikaye seven sevmeyen herkesi hikayeme beklerim :)

2. Yaz Aşkım : ( Mizah - Romantik )  Annesinin zoruyla 3 ay boyunca Antalya'da kalmak için giden bir kızın işkence olarak gördüğü bu sürecin yeni bir aşka yelken açıp kendini maceralarının içinde bulmasını komik bir dille anlatıyor .

3. Turuncu : ( Romantik )    Tanıtım= Babasının katı kurallarına ayak uyduran , yıllardır bir kafeste özgürlük umuduyla yaşayan ama hiçbir zaman içindeki çocuğu kaybetmeyen bir kızdım ben . Ve ben , o kafesen çıkmak için herşeyini verebilecek olan ben ... Kafesten çıkmak için çırpınan bir kalbe sahip olan ben , tekrar o kafese girmek için çırpınacağını nereden bilebilirdim ? Herşeye rağmen umut ışığı sönmemiş yüreğimin bana TURUNCU diyen ukala bir kurtarıcı için çarpacağını nereden bilebilirdim ? Bilemezdim . Tıpkı , herşeyin düzeleceğine inandığım halde bir ukala adına hayatımı mahfettiğim gibi , bilemezdim .

4. Bir Çılgınlık Yap! :  ( Macera )    Tanıtım= Bazen benim hayatımda neden hiç ekşın yok dersiniz . Farklı şeyler yapmak isterseniz . Hayatınızda biraz değişiklik katmak için sizi yayınlayacağım maddeleri okumaya ve belkide denemeye davet ediyorum . Bu maddelere ister ; ölmeden önce yapılması gereken şeyler diyin , ister ; arkadaşlarla bir araya gelince yapılacak eğlenceli şeyler diyin . KARAR SİZİN ! :)

-------------------------------------------

Ciddi olmam gerekiyorsa, kesin gülerim. Çünkü ben ciddi ortamların Saba Tümeriyim .

Laf UstasıWhere stories live. Discover now