2.bölüm

5.6K 271 21
                                    

Kantinde 5-10 dk tek başıma durduktan sonra yanıma Berke geldi ve oturmak için izin istedi.Bende onu kırmadım ve oturmasına izin verdim.

-Neden seni dövüyordu ?,dedim kendimi tutamayarak.

-Çünkü o geçerken yolundan çekilmemişim

Dediği şeyle donup kalmıştım.Nasıl yani bu çocuk nasıl biri böyle?

-O Emir Soysal .21 yaşında ama hala üniversite 2 herkes ondan korkar.Şimdiye kadar iki-üç kişiyi döverek öldürmüş ama arkası sağlam olduğundan olay hemen örtülmüş.Her türlü pislik var.Bütün kızları malı gibi görür asla kızlara değer vermez.Tabi bunu bile bile onu sevenlerde var.Ve eğer birine kafayı takarsa o kişi için her şey bitmiş demektir.

Berke’nin anlattıklarını pürdikkat dinledim.O anlatıyordu ve ben daha çok korkuyordum.O sırada kantindeki tüm gözler kapıya çevrildi.Emir gelmişti,bişi arıyormuş gibi baktı içeri ve sonra gözleri beni buldu.Bana doğru yaklaşmaya başladı.Masa geldiğinde kolumu tuttu ve ayağa kalkmamı sağladı.Ben nolduğuna anlam veremezken ;

-Yürü,dedi emir vererek.Beni dışarı sürüklemeye başladı. O kadar güçlüydü ki kurtulmaya çalışsam da başaramadım.Berke de engel olmaya çalıştı ama çocuğa attığı yumruk sayesinde çocuk olduğu yerde kaldı.

Bahçeye çıktığımızda kolumu biraz daha gevşek bıraktı ve bende bunu fırsat bularak ondan kurtuldum.

-Naptığını sanıyorsun sen ? ,dedim azıcık yani azıcıktan biraz daha yüksek bir ses tonuyla.

-Tavırlarından dolayı benden özür dilicek af isteyeceksin,dedi ve yere ittirdi beni.Evet yanlış okumadınız YERE İTTİRDİ!!

Bu kadarı da çok fazla ama..Sinirle ayağa kalktım.Herkes bize bakıyordu hayır bu milletin başka işimi gücü yokmu ?

-Bana bak aptal ben kimseden özür dilemem af istemem bunu o küçük beynine sok.

Eyvah bittim ben. Hadi özür dilemiceğini söylüyorsun Eylül de niye aptal diyip, çocuğa küçük beyinli diyorsun? Asıl sen aptalsın.

İç ses sen bir susarmısın ciddi bir konu konuşuyoruz burda ?

Ben iç sesimle cebelleşirken,yüzümdeki acıyla yeri boyladım.Bana TOKAT ATTI.Hayatımda ilk defa biri bana tokat atıyor.Yanağımı tuttum,çok sıcaktı.Emir ise eğilip sadece ;

-Seni affediyorum,dedi ve yanımdan arkadaşlarıyla uzaklaştı.Yerden kalktım ve karşımda Berke’yi gördüm.Bana yardım etmedi,bana vurmasına izin verdi.Ona aşağılık biriymiş gibi baktım.Gözlerimden süzülen yaşlara aldırmayarak,okuldan çıktım.Taksiye binmedim yürümek istedim.Ama en son dayanamadım ve taksiye bindim.Göz yaşlarımı durdurmaya çalıştım evin önüne geldiğimizde de taksiden indim.Kapıyı çaldım annemin ayak sesleri yaklaşırken,yüzüme gülümseme yerleştirdim.Tamam yaşadıklarım çok kötü ama onlara hiçbişi söyleyemem hele ki babamın dün akşam ‘işlerimiz Ankara’da daha da kolaylaştı bakarsınız birkaç aya İzmir’e döneriz ‘ lafından sonra bugün olanlardan bahsedemem.Annem kapıyı açar açmaz ona sarıldım.Gözyaşlarımı geriye göndererek;

-Ooo Hatice sultan ne yemek yaptınız ? ,dedim.Annemde gülerek yaptığı yemekleri sıraladı.Bende yukarı çıkıp akşam yemeğine kadar annemlerden izin istedim.Sıcak bir duşa girdim sonra İzmir’de ki arkadaşım Damla’yı aradım.Ona her şeyi olmasa da en azından bir kısmını anlattım.Gelicem diye tutturunca da babamın dün akşam söylediklerinden bahsettim.Annemin sesiyle de telefonları kapamak zorunda kaldık.Aşağı indiğimde babam ve annem masada beni bekliyordu.Hemen masaya oturdum.Tatlı kısmına kadar okuldan bahsettik.Ama masadan kalkınca babam ve annem benimle önemli bişi konuşmak istediklerini söylediler.

-Eee ne konuşucaz ? ,dedim anne ve babama.

-Kızım biz 2 haftalığına İzmir’e gitmek zorundayız,dedi babam.

-Ordaki işleri de kontrol altına almaya çalışıp gelicez canım merak etme,diye ekledi annem.

-Hem bakarsın her şey yoluna girer,dedi babam da.

Ben de gelmek istiyorum desemde itiraz ettiler ve bende pek karşı çıkamadım.Yarın sabaha almış oldukları biletler sadece 2 kişiymiş hem benim okulum varmış.Ne okul ama!Bir psikopat tarafından tokat yedim desem beni de yanlarına alırlar ama sonra her şey çok daha fazla karmaşık bir duruma gelebilir.Babam okulu basabilir mesela…İki hafta boyunca evde tek olucam aslında bu durum çoğu kişi için malmısın bak keyfine dedirtebilir ama ben çok korkuyorum o psikopattan.Hayır ya saçmalıyorum evimi nerden öğrencek iyice paranoyak oldum.Sabah annemleri yolcu ettikten sonra okula gittim.

Arkadaşlar Merhaba umarım hikayemi beğenmişsinizdir.İYİ VE KÖTÜ tüm yorumlarınızı bekliyorum.Bölümler kısa zaman aralıklarıyla gelicek.Vote ve yorum yaparsanız çok sevinirim :))

PSİKOPATIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin