CAPITOLUL 20

319 12 0
                                    

Momo pov.
Ma trezesc si observ ca stau cu capul pe pieptul lui Jungkook.Dau sa ma ridic dar ma prinde de talie si ajung,iar cu capul pe pieptul lui si ma pupa pe frunte.

JK:Nu pleca

M:Îmi este foame

JK:Mbine,dar facem dus împreuna

M:Stau bine

Se ridica și ma ia stil mireasa și mergem in baie.Isi da tricoul jos și MAMA CE ABDOMEN,îmi da și mie tricoul jos și zâmbește,dar nu orice ce fel de zâmbet ci unul foarte pervers.Se uita la mine și incepe sa ma sărute .Dam drumul la apa și  așteptăm sa se umple cada.In  tot acest timp ma săruta pe gât lăsând urme cu o tenta de mov.Dupa ce cada se umple intra el  primul și  se uita cu o pofta la mine devorând-ma din priviri.Simteam ca ma dorea din tot sufletul lui .Intru și eu și ma pun in poala lui unde îi simt juniorul cum intra in fundul meu.Cand ma pun in poala lui scoate un geamăt .Incepe sa îmi sărute gâtul dinou.Incep sa fac mișcări încet ceea ce îl face sa îmi geamă numele,după ce îl necăjesc ma apuca de talie si începe sa ma sărute pe spate.Dupa ce facem baie ma ia pe sus și ma trântește pe pat .Ma săruta pe gât coborând mai jos pana in zona fierbinte. Ma cuprinde un fior in tot corpul.Preiau eu control și încep sa ii sărut abdomenul bine lucrat acesta gemandu-mi numele .Incep sa ii mușc lobul urechii îl tachinez ridicându-ma plecând spre șifonier sa ma îmbrac.Se uita contrariat la mine apoi vine și ma tranteste înapoi in pat.Continuam ceea ce începusem ajungând in momentul acela cel mai intens.Se uita la mine si înțeleg la ce se referă din privirea lui.Dau din cap ca accept si se pregătește de intrare. Se ridica și își pune un prezervativ,după vine și îmi mai săruta corpul.Isi introduce 2 degete in mine și le mișcă după ma săruta .Simt o durere imensa când intra.Dupa un timp durerea se transforma in plăcere,după 2 minute ajungând la excitare.Dupa încă câteva minute se aseaza lângă mine și ma săruta pe frunte

JK:Te iubesc iubire

M:Și eu te iubesc Kookie

J-Hope P.O.V
Ma trezesc dimineața lângă mine fiind un înger.Ari stătea lângă mine și dormea atât de frumos.Ma uit la ea și o văd cum își deschide ochii aceia verzii superbi.

JH:Neata iubire spun sărutându-i fruntea.Cum ai dormit?

A:Neata,am dormit excelen mai ales ca ai fost tu lângă mine. 

Ma ridic din pat și merg jos la parterul hotelului sa pregătesc un mic de jun pentru viitoarea doamna Hoseok.Dupa câteva minute in care am pus cap la cap mic de hunul perfect am urcat in camera .Acolo prințesa mea încerca sa își aleagă un outfit potrivit pentru întreaga zi.O iubeam atât de mult și doream sa o fac a mea dar știam ca nu e pregătită încă de pasul asta.Ma duc pe la spatele ei și o îmbrățișez apoi ii sărut gâtul.

JH:Neata iubire.

A:Neata

JH:Jos te așteaptă o surpriza

Ea se uita la mine confuza, iar eu doar ii dau in zâmbet. Cobor jos și o aștept după 15 minute coboară

După micul de jun hotărâm sa facem o plimbare

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

După micul de jun hotărâm sa facem o plimbare.

Ale pov.

Simt cum cineva,Tae, ma săruta pe toată fata ca sa ma trezesc.Eu stau nemișcată,iar el îmi da un sărut pe buze,iar când vede ca nu ma trezesc începe sa ma gâdile

Ale:Trișorule!!!!!

Tae:Și eu te iubesc

**********

SEPER CA V.A PLĂCUT ACESTA ESTE ULTIMUL CAPITOL DIN ACEASTA LUNA, DAR VOI VENI LUNA VIITOARE PROMIT ^_^

A PLĂCUT ACESTA ESTE ULTIMUL CAPITOL DIN ACEASTA LUNA, DAR VOI VENI LUNA VIITOARE PROMIT ^_^

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Taehyung Little SisterNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ