1.

27 1 1
                                    

Ve velké síni u zmijozelského stolu seděl mladý blonďák, student pátého ročníku, a ikdyž kolem něj byla spousta jeho přátel, cítil se osaměle, protože nikomu z nich nemohl říct, co se s ním děje. A i když se ho jeho nejlepší kamarádi ptali, co s ním je, neřekl jim nic. Mohli by se mu totiž všichni posmívat. A to by nesnesl. Nejen, že by byl pro smích celým bradavicím, ale kdyby se to dozvěděl jeho otec, vydědil by ho. A co že to bylo, co to skrýval? Je to tak prosté a snadné a přitom tak komplikované. Zamiloval se do chlapce. Každý den ho potajmu sledoval od svého stolu. Nebyl totiž ze zmijozelu, ale z nebelvíru. Jmenoval se Oliver Wood. Jak ho sledoval, uviděl, že se k Oliverovi postavil nějaký kluk, byl taky z nebelvíru, a když se otočil, tak Draco sklopil rychle hlavu. ,,Blbý Potter,'' pomyslil si. Chvíli se jen tak šťoural vidličkou ve své večeři a pak znovu zvedl pohled. Jakmile tak udělal, setkal se pohledem s Oliverovýma očima, které se mu tak líbily. Najednou nevěděl, jestli se dívat dál, a riskovat tak, že někdo něco pozná, nebo raději uhnout pohledem a litovat toho, že se nekoukal déle. Nakonec ale pohledem uhnul. Věděl, že ho nemá Oliver rád, ale chtěl to změnit. Přemýšlel, jak by to mohl udělat. A pak ho něco napadlo. Napíše mu anonymní dopis a pošle ho po sově. Jeho černá sova se jmenovala Oli, byla to zkratka jména Oliver. Jakmile pak přišel do své ložnice, začal psát dopis.
"Ani nevíš, jak miluji ten pocit, když se na mě podíváš. Dal bych cokoliv za to, aby ses na mě díval pořád a já se tak mohl utápět v tvých očích. Miluji tě. Kdybych mohl, strávím celou věčnost díváním se na tebe,
D."
Když to dopsal, byl na sebe velmi hrdý, jaký umí být romantik. Dal dopis Olimu a řekl komu ho má zanést. Otevřel okno a sova vylétla do tmy. Lehl si na postel, koukal do stropu a představoval si, jak se bude Oliver asi tvářit nad jeho dopisem.
V tu stejnou dobu v jiné části hradu, přesněji v nebelvírské věži, seděl na své posteli hnědovlasý mladík. Polekal se když mu někdo zaklepal na okno, přišel k němu a zjistil že to byla krásná sova, která mu nesla nějaký dopis. Vzal si ho od ni a začal číst, když četl začínal být červený až za ušima. Ale najednou si všiml že to je v mužském rodě a začal přemýšlet, který kluk mu tenhle dopis posílá. Byl z toho nesvůj, on tu někdo na hradu ví, že je gay? Byl si ale jistý, že to nikomu neříkal. Neví to ani jeho nejlepší přátelé, protože nechtěl, aby ho začali brát jinak, kdyby se to dozvěděli. Dopis si přečetl znovu a podíval se na sovu. Vzal papírek a začal odepisovat. "Kdybych tak věděl, kdo jsi, možná bych ti mohl tvoje city opětovat." napsal a dopis dal sově do zobáčku, pohladil ji po hebkém peří a ona zase odlétla. Snažil se vypozorovat, kam letí, aby mohl odhadnout, kdo ji poslal, ale ztratila se mu ve tmě. Zavřel tedy okno, lehl si a celou dobu přemýšlel, kdo mu dopis poslal.
Když Draco dopis odeslal, myslel si, že už mu odpověď nepříjde a tak šel spát. Po chvíli, ale slyšel klepání na okno. Celý šťastný vyskočil z postele a utíkal k oknu. Byl to Oli a nesl mu dopis. Když ho přečetl přemýšlel kdy Oliverovi řekne kdo je. Bál se, že kdyby se to Oliver dozvěděl, odsoudil by ho za to, kdo je a nechtěl s ním nic mít. Pak si ale uvědomil skvělou věc. Psal přeci Oliverovi dopis v mužském rodě. A Oliver si musel všimnout. Odepsal, že by mohl city oplatit. To tedy znamená, že je taky na kluky. V Dracovi svitla naděje. Dopis si schoval pod polstář a s úsměvem na rtech spokojeně usínal.




Tohle je můj první příběh, budu rád za každou radu a názor co změnit.
Váš ratův 😘

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 05, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Oliver x DracoKde žijí příběhy. Začni objevovat