14. Puck

43 4 2
                                    

"En we hebben hem uitgenodigd om in onze club te komen en volgens Anna had hij ja gezegd." vertelt Mario vrolijk. We zitten op mijn bed op een vrijdag avond. Mario heeft weten weg te komen van het werken in het restaurant voor één avond en mijn ouders zijn een uurtje geleden vertrokken. Ze gingen voor een weekendje naar Brugge, België. Zondag komen ze pas terug dus heb ik gevraagd of Mario wou blijven slapen en hij had ja gezegd.

Ik heb nog steeds niet met hem gepraat over seks zoals Anna zei dat ik dat moest proberen. Ik wil het heus wel maar ik weet niet hoe ik het er te spraken moet brengen.

"Puck?" hoor ik Mario plots vragen.

"Ja?" vraag ik terug.

"Gaat het wel? Je lijkt erg afwezig..." zegt Mario tegen me en ik knik gewoon. "Ik wou ergens over praten, Mario." zeg ik dan.

"Waarover wil je praten dan?" vraagt hij zacht.

"Over seks. Ik weet dat je probeert om er zin in te hebben maar we doen het uiteindelijk toch niet omdat jij dat eigenlijk niet wil of niet klaar voor bent en ik wil eerlijk van je weten wat je tegen houd. Ben je echt nog niet klaar of is er iets anders?" vraag ik.

Mario zwijgt even en kijkt dan omlaag. Hij tekent cirkeltjes met zijn vinger op mijn lakens en zegt even helemaal niets.

"Ik doe mijn best, Puck maar ik denk steeds wat als ik niet genoeg voor je ben? Wat als niet goed genoeg ben in bed? Misschien kan ik er helemaal niks van en dan.." probeert Mario en dan onderbreek ik hem.

"Mario, waar haal je dat idee nou vandaan? Het is je eerste keer en dat kan niet perfect gaan en als je niet goed genoeg was voor me zou ik toch niet je vriendinnetje willen zijn of wel dan?" zucht ik.

"Maar Puck...ik ben niet zo knap als Rens en..." begint hij.

"Mario!" roep ik uit en dan neem ik zijn hoofd vast en dwing hem om naar mij te kijken.

"Je bent zo knap, hou eens op met jezelf te vergelijken met een van je vrienden. Ik wil jou, niemand anders. Je bent altijd zo lief en begripvol. En weet je nog toen je me voorstelde aan je ouders? Je was zo trots, je straalde helemaal en dat raakte me echt." zeg ik.

"Echt waar, Puck?" vraagt hij dan en ik knik.

"Ik hou zoveel van je, Mario." zeg ik dan en hij glimlacht breed en drukt dan zijn lippen op de mijne. Het duurt niet lang voor hij zich terugtrekt en mij blozend aankijkt.

"Vandaag?" vraagt hij dan.

"Wat?" vraag ik verward.

"Seks." fluistert hij dan.

"Oh! Ja, maar Mario... ik heb nu geen condooms en uhm, ik neem de pil niet." zeg ik.

"Ah, dan ga ik ze snel wel even halen." zegt hij en dan staat hij op.

"Moet ik mee?" vraag ik maar Mario schud zijn hoofd, geeft me een snelle kus en gaat er dan vandoor.

Ik glimlach breed eens hij weg is en sta dan ook op. Misschien moet ik eens die mooie rode bh aandoen die ik eens gekocht had samen met Anna. Ik knik bij het idee en trek dan snel mijn shirt uit.

Snel wissel ik van bh en bedenk me dat ik ook beter een bijpassend slipje aandoe dus dan doe ik dat ook. Even neem ik mijn shirt terug en trek deze over mijn hoofd. Zolang Mario nog weg is kan ik nog even tenminste mijn shirt aan laten.

Ik ga op bed zitten zie dat ik dan een berichtje heb gekregen van Mario.

Mario: Moet het een smaak hebben?

Puck: Nee hoor ^_^ Hoeft niet.

Mario stuurt me verder niets maar ik maak er me geen zorgen over. Hij red zich wel. Daarbij maakt het mij niet zo veel uit welke condooms hij juist kiest. Hij moet kiezen waar hij zich het beste bij voelt vind ik zelf.

Het duurt niet lang of ik hoor de voordeur beneden opengaan en dichtgaan. Al snel hoor ik al iets op de trap dus trek ik het shirt weer uit en ga ik op het bed zitten. Zelf ben ik ook nerveus maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.

Wanneer Mario binnenkomt worden zijn ogen meteen groot bij de lingerie die ik aan heb. Hij laat ook bijna de plastieken zak vallen die hij in zijn hand heeft maar weet Hey net nog vast te houden. "Puck.." zegt hij zachtjes.

"Vind je het mooi?" vraag ik voor de zekerheid. Mario knikt meteen en stapt dan op me af. Hij legt de plastieken zak op het bed en drukt vol met passie zijn lippen op de mijne.

Al snel liggen we op het bed. Ik lig onderaan met Mario bovenop me. Hij heeft intussen al zijn shirt uitrokken en hij drukt kusjes over mijn hals en heeft zijn handen op mijn rug. Hij ontdoet me van mijn bh zonder enkele moeite.

Mario heeft het echt wel voor borsten, dus was ik ook eerst onzeker of die van mij wel goed genoeg zouden zijn voor hem. Ik heb tenslotte een B cup, niet al te groot maar Mario heeft me al eerder gezegd dat hij mijn borsten perfect vind, dat ze mooi zijn zowel naakt als onder mijn kleren. Maar hoe hij weet dat ze naakt mooi zijn of niet dat weet ik niet. Dit was namelijk de eerste keer dat hij ze zo zag. Misschien was het wel een voorgevoel van hem.

Plots zat Mario recht en hij keek me even twijfelend aan. Ik keek hem aan met een geruststellende blik. "Het gaat wel, Mario." zei ik en toen glimlachte hij.

Wanneer onze kleren allemaal op de grond lagen en we poedelnaakt onder te lakens lagen liet Mario me echt goed voelen. Het was allemaal nieuw voor me dus was het een beetje spannend maar eng was het niet. Het was warm, opwindend en ik voelde me licht  in mijn hoofd. Tintelingen overal. Zoenen, aanrakingen, kreunen en hier en daar een giechel. Mario fluisterde me ook dingen toe die ik niet verstond maar wel ontzettend lief klonken en dat allemaal zorgde uiteindelijk voor een orgasme bij ons beiden.

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: May 26, 2018 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

ClubgeheimenOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz