22.část

1.6K 148 6
                                    

Omlouvám se za chyby, ale část je psaná na rychlo a jsem líná to po sobě číst.....

Před polibkem z pohledu Am

Vyšla jsem s Maxem a Jeremym ven před věznici. Otočila jsem se na Maxe a uhodila ho.

"Co si jako o sobě kurva myslíš?!" vykřikla jsem a podívala se na Jeremyho, který stál vedle něho s utrápeným pohledem.

"Co bych měl dělat! Užívám si, když jsi mě opustila!" zakřičel mi nazpět a já zrudla.

"Já? Já jsem ta co tě opustila?! Řekl si mi že mě miluješ a pak jsi beze slova odešel! Co to je?!" zakřičela jsem naštvaně probodla ho pohledem.

"A proto budeš radeji s Bieberem, který tě dostane na úplné dno!"

"A mám být stebou? Ten který pro-" nestačila jsem to doříct, protože jeho rty se přilepily na ty mé, ruce jsem mu položila na hruď a odtlačila ho od sebe.

"Mohla by jsi být semnou s tím který tě miluje." chtěl mě pohladit po tváři, ale já uhnula. Místo toho jsem mu dala ještě jednu facku.

"Mě! Mě líbat nebudeš!" zakřičela jsem a nasedla do svého auta, a bez rozloučení jsem odjela zpět domů

Celou cestu jsem přemýšlela nad tím co se stalo před několika minutami, moje rty byly nechutné. Ano přímo nechutné, protože jsem na nic hnecítila ty Justinové, ale Maxové. Vždycky jsem Maxe brala jako nejlepšího kamaráda a on mi udělal tohle. I když mi řekl že mě miluje - což se stalo už před několika lety. A já s ním na to 'rande' na které nepřišel dorazila, abych mu řekla co všechno cítím já. Žádná láska puze kamarádství.

Zastavila jsem před domem, pro upřesnění na příjezdové cestě. S utrápeným obličejem jsme vešla dovnitř a uslyšela smích. Nadzvedla jsem obočí a došla do obýváku.

"Ahoj." usmála jsem se, všichni ke mě strhly pohled, kluci si jenom povzdychli a odešli k sobě domů. Podívala jsem se na Justina, který seděl na pohovce a popíjel pivo, které svíral ve své ruce. Posadila jsem se vedle něho a chtěla mu dát pusu na tvář, ale on uhnul.

"Justin?" promluvila jsem a on se na mě podíval.

"Pláčeš." zašeptala jsem a setřela mu slzy stékající po tváři.

"Miluješ ho?" zeptal se a koukal se mi do očí.

"Cože?" zasmála jsem se a jemně ho hladila po tváři, což ho uklidňovalo.

"Miluješ Maxe?" zeptal se znovu a já se začala smát.

"Co je to za stupidní otázku, jasně že nemiluju.... Justin co se to děje?" zakroutila jsem hlavou a podívala se do jeho očí plné bolesti, strachu, zklamání, a lásky.

"Viděl jsem vás, jak se cucáte." odfrkl a odpil so ze svého piva.

"Sledoval jsi mě!" vykřikla jsem a postavila se, popravdě nikdy bych nečekala že by mě mů přítel mohl špehovat.

"Aspoň vím na čem jsem!" rozkřikl se a též se postavil, napřáhl ruku v které držel pivo a hodil s ní o zeď, střepy se rozletěly na miliony kousíčků.

"On mě políbil, já ho odtáhla. Viděl jsi to když jsi mě tak musel špehovat!" rozhodila jsem rukama a procházela se po obýváku.

"Bál jsem se o tebe byla jsi divná tak jsem se musel ujistit že se nic neděje, ale pak jsi strkala do krku tomu hnusáhoky svůj jazyk!"

"Cože?! Já mu tam jazyk nestrkala... víš co vypadni!"

"Prosím?" zeptal se překvapeně a já se ironicky zasmála.

"Řekla jsem vypadni!" přešla jsem ke dvěřím a otevřela je. "Spi kde chceš, ale naproti máš kluky tam se ti bude spát hezky." řekla jsem ironicky a zabouchla za ním dveře. Kopla jsem do nich a rozbrečela se. V obýváku jsem sesbírala střepy a podívala se ven z okna. Venku stál Justin a bavil se o něčem s Lilem, který když mě uviděl usmál se. Jenom jsem skřivyla koutky úst do divné grimasy a střepy vyhodila.

Z ledničky jsem vytáhla jogurt. Snědla jsem asi půlku toho jogurtu a ucítila se nějak divně. Chytla jsem se za břicho a běžela na záchod. Z hluboka jsem se nadechla a spláchla obsah jídla který byl doposud v mém žaludku. Postavila jsem se a podívala se na sebe do zrcadla. Povzdychla jsem si a ústa si vypláchla studenou vodou. Opřela jsem se rukama o umyvadlo a zhluboka dýchala.

Co se to semnou děje?

Otočila jsem se a natáhla se ke kohoutku, kterým jsme pootočila a tím zapla vodu, která tekla do veliké vany. Sundala jsem ze sebe oblečení, které jsem dala do koše na prádlo a odlíčila se. Nadzvedla jsem obočí a pootočila se tak abych na sebe koukala z profilu.

Pohladila jsme si bríško. Mám pocit že se trošku zvětšilo. Pokrčila jsem rameny a usmála se nad svojí myšlenkou že jsem asi přibrala. Podívala jsem se na vanu, která už byla napuštěná, takže vodu jsem vypla a vlezla si pomalu do horké vody.

**

S ručníkem který mám obmotaný kolem těla jsem vylezla z koupelny. Ze skříně jsem vyndala kaltohky, které jsem si hned oblíkla a ručník z těla sundala. Začala jsem ve skříni hrabat až jsem našla moje oblíbené tričko na spaní. Oblíkla jsem si ho a šla si ještě dolů do kuchyně pro pítí.

Přišla jsem do kuchyně a vzala do ruky kalendář, začala jsem v něm listovat a uvědomila si jednu věc.

Meškám.

Postavila jsem se a vytáhla tričko pod prsa. Moje břicho, je opravdu větší, zvracím, a meškají mi měsíčky. Začala jsem kroutit hlavou a vyběhla do svého pokoje, Oblíkla jsem si pouze kalhoty a vyběla z baráku ven.

Jelikož je kolem šesté hodiny večer tak jsem ještě stihla zajet do lékárny. Chtěla jsem si vzít jeden těhotenský test, ale lékárnice mi dala tři se slovy, že nemusí vyjít dobře.

Právě teď čekám zda se mi na první testu ukážou dvě nebo jedna čárka. Koušu si od nervozity spodní ret a slzy se mi tlačí do očí.

Pozitivní!

Povzdychla jsem si a otevřela druhou krabičku s testem........

Pozitivní!

A mě v tu chvíli došlo že čekám dítě s Justinem Bieberem!

Defendant ~completed~Where stories live. Discover now