[5]

19.3K 1.6K 1.1K
                                    

10

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

10.30, seul ulusal üniversitesi

"yarın yanıma uğramayı unutma, görüşürüz."

kolunun altına sıkıştırdığı çizimler dolu kağıtların izin verdiği kadarıyla uzaklaşan, kendinden yaşça küçük olan gence el salladığında çimlerin üzerine oturmuştu. havanın güzelliğini fırsat bilerek dersinin bitmesi ile kendini bahçeye atmıştı.

bağdaş kurarak yeşilliklerin üzerine oturduğunda defterini dizlerinin üzerine bırakmıştı. kot ceketinin cebindeki kulaklığı çıkararak çalma listesini oynatmaya başladığında, bir eli kalemini sarmış, beyaz sayfanın üzerinde geziniyordu. ortaya çıkardığı minik oyun figürleri ve özgün semboller gülümsemesini sağlıyordu. belki bir gün, kendi figürleri ile bir oyun tasarlayabilirdi.

son dokunuşlarını yaptığı sayfayı tamamen doldurduğunda yanına yerleşen beden ile defterini kapatmıştı. kulaklığının teki çekildiğinde ise çalmakta olan şarkı bölünmüştü. huysuz bir yüz ifadesi ile yanındaki gence döndü.

"senin dersin yok muydu?" ellerine bırakılan soğuk limonata ile yüz ifadesi anında yumuşadığında, dikkatini tamamen içeceğine vermişti. "bir saat sonraya ertelenmiş. yalnız beklemektense senin yanına geleyim dedim." taehyung'un dizlerine uzanarak gülümsediğinde, güneş yüzüne vuruyor, esmer genci görmesini engelliyordu.

"etrafında dönen kızlar varken boş vaktini benimle değerlendirmeyi tercih edeceğini sanmıyorum. ne isteyeceksin, bogum?" eğilerek, dizlerinde uzanan gence bakmaya başladığında tek kaşını kaldırmıştı.

"sadece, ders notlarına ihtiyacım var. aslında çok fazla kişiden istedim ama hepsi beni sana yönlendirdi taehyung-ssi. notlarını ödünç alabilir miyim?" sevimli olduğunu düşündüğü bir gülümseme eşliğinde taehyung'a sorduğu soru, esmer olanın kaşlarını kaldırarak düşünmesine yol açmıştı. oyuncu bir ifadeyle burnunu kırıştırmış, gözlerini bahçede gezdiriyordu. "sana neden özenle tuttuğum notları karşılıksız vereyim?"

"ne istiyorsun?" dedi heyecanla büyüyen gözleri ile. "notlarına gerçekten ihtiyacım var. bu seneyi sorunsuz atlatmam gerekiyor, senin eksiksiz notların altın değerinde ve ne istersen yaparım."

"bogum-ssi," elindeki içecekten son yudumunu aldığında dizlerinde uzanan genç oturur konuma gelmiş, taehyung'un çantasını toplamasını izliyordu. "akşam sana verdiğim adrese gelirsen fotokopileri veririm. şimdi işe gitmem gerekiyor ve," sırt çantasını omuzlarından geçirerek kulaklığını taktı. "limonata istiyorum, mümkünse öğle yemeklerine denk getir." masum isteği sonrasında sevimlice gülümsedi ve arkasında kalan gence el sallayarak bahçeden ayrıldı. bogum'un notları aldıktan sonra çalışmayacağını, hatta kağıtlara bir kez bile bakmayacağını biliyordu. birkaç güne kaybedeğinden emindi. eh, ufak da olsa bir kazancı olacağından bogum'un tembelliği pek önemli değildi.

forelsket | taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin