Yeni sınıf...

7 0 0
                                    

     Uzun ve sıkıcı bir yolun ardından artık İzmir'deyiz. Yeni evimize eşyalarımızı falan yerleştirmiştik. Benim en merak ettiğim şey gideceğim liseydi. İçindeki insanlar falan nasıldı acaba. Yakışıklı çocuklar var mıydı?..
       ...sabah çoktan olmuştu ve babamla yeni okuluma gidiyorduk. Öyle heyecanlıydım ki kalbim yerinden çıkabilirdi.neyse okula geldik dışardan güzel görünüyordu kolej olduğundan olabilir mi? Ah bi koleje gidiyorum kesin zengin züppeler doludur..
        Babamla müdürün odasını bulduk kayıt işleri tamamen bitmişti. Ve yeni sınıfıma gitme zamanım geldii.
        Burdaki insanlar değişikti ne biliyim kafama göre birini bulamayacağım sanırım..
         Sınıfımı buldum ve girdim tüm sınıfın bana bakması az da olsa utanmama sebep oldu. Sınıfa bir göz attım sadece arkada bir boş yer var ama yanında sarışın bir çocuk oturuyordu. Mecbur yanına gidip oturabilir miyim? Diye sormak zorunda kaldım.. o da başını sallayarak onay verdi.
        Bunu gizleyemeyeceğim çocuk taş. O nasıl gözler öyle ölücem sandım. Mavi bi okyanus gibiydi gözleri. Sarı saçları uzuna yakındı. Boyu da oldukça uzundu.
        -adın ne? Diye sordu yanında oturduğum çocuk
        -damla ya senin?
       -barış.
        -memnun oldum barış. Demekle yetindim
        -bende memnun oldum tatlı kız. Dedi ve yüzünde bir tebessüm oluştu. Ben yanlış duymadım bana tatlı kız dedi de mi. Ay bayılıcam.
         İlk ders kendimi anlatmakla ve tanışmakla geçmişti..ve bugünde öyle böyle geçti. Çıkışta giderken barış seslendi..
        -damla bi beklesene!
        -efendim noldu?
        -beraber gitmeye ne dersin?
         -olur fark etmez:)
         -tamam o zaman hadi.
     Yolda yan yana yürüyorduk kalbim küt küt atıyodu inşallah duymamıştır. Rezil olmak istemem. Birden birazz ileride bir kız topluluğu barışa doğru bakıyordu. Barış birden duraksadı ve elimi çaktırmadan tuttu. Nefesim kesilmiş olabilir ama neden bayılmadım? Neyse bi apartmanın merdivenlerine gittik ve oturduk. Sonra bana o okyanus mavisi gözleriyle baktı elleriyle yüzümü kavradı saçlarımı arkaya attı. Çok yakındık nefesini hissedebiliyordum. Ama artık bayılmam lazım benim. -çok özür dilerim dedikten sonra... ne ne oluyor beni öptü inanmıyorum rüya sanırım! Daha demin sanırım öpüştük. Sessizce -tokat atma, sarıl dedi. Bende heyecandan sımsıkı sarıldım. Ya biz ne ara bu seviyeye geçtik. Kızlara baktım orda yoklardı. Kesin bununla bi bağlantısı vardı. Barışla göz göze geldik merdivenlerden koşarak inip evin yolunu tuttum...

       

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 19, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İlk GülüşteWhere stories live. Discover now