*EABE* '1'

34.5K 282 75
                                    

Eveet yeni bir kitapla tekrar karşınızdayım. Bu kitabım bu sefer farklı olacak umarım beğenirsiniz. Yorum ve beğeni yapmayı unutmayın.

🐥🐥🐥
Ya Mehmet abi cidden koca İzmir de ev yok mu ? diye sitem ettiğimde, emlakçı olan aile dostumuz Mehmet abi biraz düşündü.
Ardından konuşmaya başladı, söyledikleri beni ikileme koydu.
Var aslında bi tane, ev villa ve çok güzel. Villanın sahibi çocuğuna ev arkadaşı arıyordu. Kira derdi de yok. Sadece çocuğu biraz agresif ve dışa dönük değilmiş. Ona neşeli, kötülüğü dokunmayan bi ev arkadaşı arıyordu. Derin seni de çok iyi tanıyorum, bence aradıkları kişi sensin. Ne dersin ?

+ Kabul et Derin hem belki çok iyi anlaşırsınız. Kendine bi ev bulsan bile sen korkağın tekisin nasıl yaşamayı planlıyorsun ?
- Hemen ortaya çık sende iç ses.
+ Kızım Ankara'da baban ve abilerinle ne güzel yaşıyordun. Kocaman villada, ne eksiğin vardı sanki ?
- Niye ordan ayrıldığımı sende biliyorsun.

İç sesime gözlerimi devirdiğimde Mehmet abi valla salak bu kız bakışı atıyordu bana.
Kabul etmekten başka çarem kalmamıştı. Bi ev bulana kadar idare ederdim en azından.

2 SAAT SONRA....

Mehmet abiyle eve girmiştik. Ev çok güzeldi. Her yer siyah ve beyazla döşenmişti. Mehmet abi bana odamı gösterdiğinde, kalacağım odam bile siyah beyazdı. İlginç. Siyah beyazdan başka bir renk hiç mi kullanılmaz ?
Valizlerimdeki herşeyi yerlerine yerleştirdiğimde, yatağın üstüne koyulan çarşafı kaldırıp yanımda getirdiğim çarşafları yastığa yorgana ve yatağa geçirdim. Açık mavi ve üstündeki desenler odaya renk kattığında gülümsedim. Odamdaki banyoya girip duş alıp havluyu vücuduma sardım. Ardından saçlarımı kurutmaya. Bi yandan kurutup bi yandan şarkı söylüyordum.

Gözlerim kapalıydı. Gözlerimi açtığımda aynada bi erkekyüz gördüm.
Çığlık atıp fönü bi yere kendimi de yere attım. Vücuduma sarılı olan havluya iyice sarındım, korkak gözlerle baktığımda
Sende kimsin, defol burdan polisi ararım. diye bağırınca, hiçte samimi olmayan alaylı bi şekilde gülümsedi.
Burası benim evim. Demek sonunda babam birini buldu. Başın belada küçük kız. Bakalım ne kadar dayanıcaksın benle. diye tıslayıp kapıyı çarpıp gitti.
Ne yani şimdi ev arkadaşım bir kız değilde erkek miydi. Mehmet abiyi öldürücektim. Nasıl söylemez bana ev arkadaşımın erkek olduğunu.

Hemen üstüme iç çamaşırlarımı,  taytımla salaş tişörtümü giyip saçlarımı açık bıraktım.
Görür o huysuz çocuk. Ben miyim küçük. 17 yaşındayım ben 17. Tamam reşit değilim ama küçük değilim sonuçta. En fazla o huysuzla aramızda 3 yaş vardır.
Kapıyı sinirle açıp kapının dışına çıktım merdivenden aynı sinirle indiğimde koltukta telefonla ilgilendiğini gördüm. Bekle sen bekle. Bende Derin Gurur'sam burnundan getiririm o emdiğin sütü.
İçimde belirsiz korku vardı. Ona yaklaştıkça kalbim hızlanıyordu. Ama ona korkak görünmemeliydim,
Ben miyim küçük ? Küçük derken kendi beyninden bahsediyordun herhalde diyerek kahkaha atınca, bi anda sırtım sert bi şekilde duvarla yapıştı.
Yüzü yüzüme çok yakındı. Boyu çok uzun diye eğilmişti. Gözlerinden ateş çıkıyordu. Kollarımı sıkınca acıyla inleyeceğim sırada ona boyun eğmedim. Onu boşta kalan ellerimle itmeye çalıştım. Bu ne lan. Gram kıpırdamadı. Ayı gibi bedeni vardı. Ama çok güzeldi. Ne diyorum ben be.
Ona sinirle baktığımda,
Bana bak küçük kız, bana bir daha aptal saptal cevaplar vermeyeceksin. Yoksa dilini keserim. diye tıslayıp kollarımı sertçe bıraktı. Sıktığı yerlere baktığımda kıpkırmızı olmuşlardı. Acıyan yerleri sıvazlayıp dolan gözlerimle odama çıktım. Hiçbir şey yemeden uyudum.

ERTESİ GÜN...

Yazarın anlatımından.

Derin sabah transfer edildiği liseye gitti. Erkekler onu yiyecekmiş gibi bakarken umursamadı, yeni hayatında kötü şeyler istemiyordu. 3'üncü ders sonunda içeri giren huysuz ev arkadaşını görünce defalarca küfür etmişti. Onlarca okul varken onla aynı okula, aynı sınıfa düşmüştü.
Adını da öğrenmişti. Adı Uras'tı.
1 hafta boyunca ikisi hiç konuşmamıştı. Uras yemek yedikten sonra Derin de kendine bişeyler hazırlayıp yiyordu.
Derin odasından nadiren çıkıyordu.
İki üç küçük sorundan başka hiçbir sorun yoktu.
Salı günü olacaklardan habersizdi Derin.

TUTKU +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin