24.Kırmızı Araba

21 10 1
                                    

DOĞA :

"Onun arabası varrr güzelmi, güzeeel şöförüde vaar özelmi özeeel. Bastımı kazaa gidermi, gider. Maleseef çareee yook"

Gece : "Onun artıık hiç bir şansıı yook😂😂"

Gece ile beraber Mustafa Sandal'ın Kırmızı araba şarkısını söylüyorduk deminden beri. Çünkü bizim kibrit yani Ateş karne sınavından iyi çıkmış diye dayısı ona kendi arabasını 1 günlük vermiş. Gerçi bu konuda Ateşin ailesi Ahmet amca ile Demet teyze her ne kadar kabul etmeyib itiraz etse de dayısı Kemal amca onları ikna etmeyi başarmış. Ve bizimkisi şuan havalarda ve en önemli detayı ise bu gün üçümüz beraber araba gezisi yapıcaz. Aslında tüm grubca beraber istiyorduk ama malum diğer iki arkadaşımız yine gelemiyor. Su'nun annesi Sevim teyze bizimkisine 3 günlük ceza vermiş. Nedeni ise geçenlerde akrabalarının düğününden erken çıkıb sahile gitmiş, hani Ateşin de sarhoş olduğu gün. İşte o günü düğündeki yaşlı teyze Sevim teyzeye olanları anlatmış. Ee haliyle de Sevim teyze suyu 3 günlük eve tutsak etmiş. Evden dışarı çıkmak yok.

Güneşin ise abisi askerlikten döndü diye hazırlıklar falan yapıyorlar. O yüzden onun da evden çıkması pek mümkün değil. Bu yüzden geziye üçümüz çıkıcaz.

Gece : "Ulan karne sınavından iyi geçti diye arabamı verilir? Dayıya bak be.. Hemde Ateş gibi birine, hala inanamıyorum."

"Aynen sorma ya, bende hala şoktayım."

Gece ile beraber evin yanındaki parkta konuşarak Ateşi bekliyorduk. Tam 1 saattir beyfendiyi bekliyorduk gerizekalı hala ortalıkta yok. Ama hele bir gelsin göstericem ben ona

Ateş : "Ceeeeeee!"

Gece : "laaan"

"Ne bağırıyorsun aq?

Ateş : "Cık cık yakıştıramadım Doğacım. Ağzına küfür hiç yakışmıyor"

"Ne kulağımızın dibinde angırıyorsun o zaman?"

Ateş : "Aşk olsun eşek miyim ben?"

Gece : "Bide soruyormusun?"

"Hem sen 1 saattir nerdesin lan? Ağaç olduk burda"

Ateş : "Yollarımımı bekliyorsunuz artık? Ahh kıyamaaamm"

Gece : "Ateeeeş!"

Ateş : "Aman ya evden çıkmak kolay mı sanıyorsunuz siz?"

"Hahaha ne o? Yoksa makyaj mı yapıyordun?"

Ateş : "Lan saçmalama, dayım arabanı verdi ya. İşte bizimkilerde bu günüme çomak sokacakdılar da son anda kuzenlerim sayesinde yırttım paçayı. Bende hemen sıvıştım zaten aradan"

Gece : "Artık gide bilirmiyiz?"

Ateş : "Tabi Gece hanım, nasıl lütf edersiniz?"

4 GİRL 1 BOY  #Wattys2019Where stories live. Discover now