4

174 20 3
                                    

Pana aici v-am povestit mai pe scurt tot ce mi-sa intamplat in trecut ...A fost o tortura totul.Viata mea a fost dictata de alti .Eram o moarta vie printe mortii.Dar nu sa terminat aici .........

..............................................................................................................................................................................

Lucram pe pamantul aspru ,sapand acel loc .Oameni deveneau din ce in ce mai panicati si niste cai se auzeau in departare .Caii se vedeau tot mai aproape .Oh,nu e regele ...! Caii au venit in zona in care lucram eu .Regele ,Louis Tomlinson coboara de pe cal si ma priveste fix in ochii .In acel moment am crezut ca am sa cad jos , ochii lui ma hipnotizau .Picioarele mi s-au imuiat si am cazut dar am simtit doua brate inconjurandu-ma .Am deschis ochii si aceiasi ochii albastri si reci i-am vazut .Regele ma tinea in brate .

-Urcati-o in masina ! -i-am auzit vocea .

El s-a urcat in masina si ma prins in bratele lui .Ma simteam foarte ciudat ,precis m-a luat sa ma faca sclava lui .Masina a pornit cu viteza spre castel .Odata ajunsi acolo el nu ma lasat din brate ,adevarul e ca eram aproape lesinata .Priveam in jur si vedeam numai  oamnei cu fete palide sau stravezi .Am  vazut si o fata tot la fel de palida cu ochii rosi ca sangele .Era Zoe .Ea ma privit socata .

El a intrat intr-o camera mare cu mobila din lemn masiv .M-a pus pe un pat mare acoperit cu o patura alba si fina .

-Sa ii pregatiti baia ! Mai tarziu am sa vin eu la ea .-a spus el catre 2 femei .Ele au venit spre mine si m-au ridicat .M-au dus intr-o baie unde m-au pus sa imi dau hainele jos .Mi le-am dat jos .Am intrat in cada cu sfiala si acele femei au inceput sa imi toarne apa pe corp .

Dupa ce am fost gata m-am imbracat cu o rochie pe care mi-au dat-o acele femei si una dintre ele ma pieptanat .

The Empire of the NightWhere stories live. Discover now