Seninleyim ✩ -10-

9.5K 517 19
                                    

Multimedya Gökyüzü İmparatorluğu'nun şatosu gibi birşey :D iyi okumalar

Evin içi o kadar sessizdi ki artık herkesin kalp atışlarını duyacaktım o derece.Prenses Amelia ile karşılaştıktan sonra olanlar pek ilginç şeyler değildi 

''Kayıp prenses mi ?'' dediklerine anlam veremiyordum.Eğer onların tabiriyle prenses oluyduysam şehir,Biblos.Orası harap oldu yok olan biryerin prensesi nasıl olabilirdim ?

'''Aklınızda birçok soru olduğunu biliyorum,fakat daha sakin biryere gitmeliyiz.''

Sakin dediği için koskoca prensesi bir cafeye götürücek değildim.Bende eve getirdim,fakat herkes en başından beri sessizdi.Sessizliği bozan ben oldum ''Prenses,artık herşeyi açıklar mısınız ? '' dediğimde herkes onaylar mırıltılar çıkardı.Prenses elinde ki çay fincanını tabağına koyup konuşmaya başladı ''Siz kovucuların türünü henüz bilmiyorken,ablam sayesinde sizlerin iblislere karşı savaşan melekler olduğunuz sonucuna vardık.Ablam Melanie..Ülkesini korumak için asıl yuvasına..Gökyüzüne gitti.''   A-Ablam mı ? Odada tek şaşkın olan ben değildim,Michelle dışında hepimiz çok şaşkındık.''B-Bu da ne demek ? '' dedim.''Ben dediğim gibi deniz imparatorluğunun prensesiyim.Sizin de bilidiğiniz gibi Biblos gezegeni dışında dört elementi kapsayan bir gezegen daha var.Lav imparatorluğu,deniz imparatorluğu,orman imparatorluğu ve gökyüzü imparatorluğu olarak dörde ayrılır.Lav imparatorluğu iblislerle anlaşma içerisindedir,bu yüzden taraf tutmazlar.Orman imparatorluğu daima tarafsız kalmıştır,gökyüzü ve deniz impratorlukları müttefiklerdir.Ve gökyüzü imparatorluğu'nun iki prensesi vardır.Prenses Melanie ve prenses Leilia'dır.Geçen gün Melani'yi kaybetmemizle gökyüzü imparatorluğunun hiç varisi kalmamıştır çünkü eski savaşlarda prenses Leilia hayatını kaybetmiştir.Ben de deniz imparatorluğunun tek varisiyim.Buraya gelmemin sebebi ise yaklaşan büyük savaş'a gökyüzü imparatorluğu'nun tek varisi'ni ve Biblos gezegeni'nin meleği'ni deniz imparatorluğuna götürmek için geldim.Bizler size destek olarak iblis kral Hades'i devirmek istiyoruz,kral Hades şimdiye kadar yaşamış olan en güçlü iblis'dir.Ve ona karşı sadece iki imparatorluk var,eğer diğerlerini de müttefiğimiz yaparsak kesin ve kesin onu devirebiliriz.'' uzun konuşmasını soluk vererek bitirdi.Burada anlamadığım birşey vardı.''Bildiğim kadarıyla imparatorlukların Biblos gezege'nin deki başlardan daha güçlü olduğunu duydum.Siz'in tek başınıza babamı öldürebilmeniz gerek ? '' dedim.Evet malesef o iğrenç adama arada bir 'baba' diyordum,yanlışlıkla.

''Evet öyle olması gerekirdi.Öyleydi zaten.Fakat Hades dediğim gibi gelmiş geçmiş tüm krallar'dan daha üstün bir güce sahip.Onu tek başımıza yenmemiz mümkün değil.Bu yüzden dört element'in de savaşması gereklidir.'' dedi.

''Siz..Neden Hades'i devirmek istiyorsunuz ? '' dedim.Prenses aniden öfkelendi,ardından gözleri doldu.Yumruklarını sıktı ''O..o benim hayatımda ki en değerli kişiyi öldürdü..Buna ne biz deniz imparatorluğu..Ne de gökyüzü imparatorluğu sessiz kalır.O birçok kişinin annesini..Ablasını..Melanie'yi öldürdü.'' göz yaşlarını daha fazla tutamadığında,dışarıda ki yağmur daha da şiddetlendi.Sakinleşip koltuğa geri oturduğunda yağmur hafifledi ama durmadı.Eğer yağmur onun kalbini yansıtıyorsa..Şuan içinden ağlıyordu.Anneme verdiği değeri şimdiden anlamıştım.Ayağa kalkıp yanına gittim,elini tutup ''Merak etme.Aynı duygulara sahibiz,benimle birlikte savaşmanıza izin veriyorum.Lütfen gidelim.'' dedim.Bana minnettar bir şekilde baktı.''Öyleyse en erken vakitte oraya gitmeliyiz.'' dedi.Öncelikle diğerleri'nin düşüncelerini almalıydım.Ethan ve Aıden kalktı ''Ne zaman gidiyoruz  ? '' dediler.Onlara gülümsedim Ashleyde ayağa kalkıp ''Okulda gerçekten popüler biriydim ama en güçlü buz büyücüsü olmak için çalışmam gerek değil mi ? '' dedi.Meldy'de Damon'un elini tutup ''Damon'a sormana gerek yok Risa.İkimizde geliyoruz.'' dedi.Michelle'ye baktığımda yerinde yoktu.Birkaç dakika sonra merdivenlerden ayak sesleri geldi.Elinde birçok bavulla iniyordu ''Siz aptallar ben bir kızım benden bu kadar bavul'u taşımam'ı nasıl beklersiniz ?! '' diye mızmızlandı.Çok..Değerli arkadaşlar edindim anne..Merak etme ben iyiyim.Onlar benimle...

Kovucu ✩Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin