Savižudžių būrys

253 9 0
                                    

Don't hurt me

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Don't hurt me. I'll be your friend
Joker

Nežudyk manes, būsiu tavo draugas.

Ir taip būtų gaila, jeigu nepaminėti jog šis filmas nors ir apie grupęlę unikalių antžmogių, kaip čia gražiau pavadinus, kurie dėl laisvės pasiruošę aukotis, kad apsaugotų valstybę nuo antgamtinės raganos kuria į laisvę išleido kažkokia kvaiša mokslininkė 🙎 , aha gerai išgirdot nors ir mokslininkė, turėtų būti protinga ar ne? 👌 Dėja per vieną žingsnį Amerika pasmerkė pražūčiai. Na bet esmė apie kurią norėjau parašyti šiame skyriuje apie šį neįtikėtinai puikų filmą asmeniškai mano nuomone😍. Dalyje filmo galima pamatyti Joker'io ir Harley istorija, kai psichiatrė įsimyli savo pacientą, o taip būtent ji įsimylėjo psichopatą ir tapo dar baisesnė nei Jokeris. Pasirodo, kad ir tokia meilė egzistuoja. Pala pala... Na bet nepabėkit dar ne viskas.. Jokeris pasinaudojes daktare pabėgo į laisvę o mergina vargše iškankino. Visi žinom, kad įskaudintai merginai geriau nesipainioti po kojom, šiuo atveju Harley neatšlijo nuo savo mylimojo Jokerio ir užkniso jį iki tol kol jis pats suprato, kad ją myli. Nuotrauką byloja apie filmo ištrintą dalį kuriame Harley sustabdė Joker'į ir bandė jam paaiškinti kad jis jai reikalingas, dėja vyrai kartais žodžių nesupranta, kaip moterys kartais vyrų veiksmų, skaitykim čia veidrodinis efektas.
Reziumė filmas pats yra greičiau fantastika.
Ir viski skaudina ta meilė ar ne? 😏

P.s jeigu kam įdomu 2019 metais pasirodys filmas "Jokeris"jame bus daugiau pasakojam apie Harley ir Jokerio meile ir jų Gotamo valdomo miesto problemas.

Movies, Tv Shows and OtherWhere stories live. Discover now