Prolog

1.6K 1 0
                                    

För er som läser för att ni är kota just nu, hoppa till kapitel 1 och om ni vill BLI kota, läs prologen för att få mer känslor igenom storyn och så blir ni ännu mer turned on när det väl kommer sex

"Nej jag tänker inte bilda en duett. Min framgång ska va mig och bara mig" jag sitter just nu på en soffa med min maneger framför mig. Samma maneger som har fått en ny kille att skriva på kontraktet så nu vill han sammanföra oss två. Sekunden han tänker svara stiger en stilig ung man fram, han måste vara några år äldre än mig och en aning vältränad. Jag är säker på att han kommer visa sina rutor för våra fans och alla kommer falla pladask för honom. Det sista jag vill är att min framgång kommer vara att jag är hans skugga.

Han ler vänligt mot mig "Jag är Henry" säger han och sätter sig bredvid mig. Av någon konstig anledning får hand blick på mig att rodna. "Sam" säger jag surt tillbaka och kollar åt motsatta hållet.

Inte bara ska vi sjunga tillsammans, vi ska till och med bo tillsammans. Som tur delar vi inte rum tillsammans men allt annat är vårt, regel nummer 1 från och med nu, det finns inget mitt bara vårt.

Jag tar av mig skjortan för att byta om till min pyjamas när jag plötsligt hör dörren öppnas.

sex med min partner Where stories live. Discover now