Bölüm 2

48 3 1
                                    

      =Günün Bilgisi=
Her cin dediğinizde, okuduğunuzda ve bu kelimeyi içinizden geçirdiğinizde yanınıza bir cin daha eklenir ve zayıf anınızı beklemeye başlar.

Şanssızlık... İnsanları çileden çıkaran, bazen de hayat amacını yitirmesini bile sağlayan o hissiyat. Hiçbir işe yaramadığını ve nereden nasıl çıktığını bilmediğimiz bu sözcük nereden gelir bilir misiniz? Evet ya da hayır. İnsanlar bunun doğuştan gelen bir şey olduğunu söyler ama ben inanırmıyım!! Hayır!! Onu da araştırdım! Şansızlık kafanlığın evlatlarına hitaben bir sözcüktür. Şanssızlığa her kaeşı gelişinizde onların ruhu ve inancı kırılır. Peşinizi bırakır. Ama eğer şanssızlığı kafaya çok takarsanız bilin isterim ki daha çok şanssızlık hissedeceksiniz bu hayatta. Şimdi sorumuza gelelim bu sorunun cevabını kendinize has yazın...

Gece sokakta yürüyordum. Karşıma biri geldi ve saat kaç dedi. Bende ona gece 1:20 diye cevap verdim. O da bana karşılık olarak "Senin için çok geç. Neden buralardasın?" dedi. Sustum. Devam etti ve dedi ki "1 saatin var eve gitmeye umarım evin yakındadır..." Arkasını dönüp tedirgin bir şekilde koşmaya başlamıştı. Ama yolun ortasından çıkan bir el onu caddeye çekti.

1-Merakınıza yenik düşüp oraya gidebilirsiniz, ama belki kötü birşey gelebilir başınıza.

2-Ya da eve koşmaya çalışırsınız ki bunun imkansız olduğunu bilirsiniz çünkü yol çok uzak.
(cevabınızı 1 ya da 2 olarak nedeniyle birlikte yazınız lütfen.)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Korkunç Bilgiler 3Where stories live. Discover now