Goatman(omul capră)

779 17 2
                                    

Unele legende urbane sunt create de obicei de adultii care vor sa-si sperie copiii pentru a deveni mai ascultatori

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Unele legende urbane sunt create de obicei de adultii care vor sa-si sperie copiii pentru a deveni mai ascultatori. Oricine a crescut cu parinti de etnie mexicana sunt mai mult decat cunoscatori ai acestei metode, si cel mai probabil inca simt o frica foarte adanc ascunsa fata de El Cucuy.

Alte povesti cel mai probabil au fost nascocite de catre nesuferitul tau frate mai mare care doar voia sa te sperie. Acelasi lucru se intampla si in cazul Omului Capra din Beltsville, Maryland. Cine e Omul Capra? Nu se stie, nu exista o poveste oficiala, dar multi spun ca un savant de la Centrul de Cercetare Agricultural din Beltsville facea experimente pe capre. Ceea ce cumva a dus la devenirea lui in jumatate om, jumatate capra, un fel de animal-om hibrid.

Se spune ca cotrobaie padurile din Fletchertown Roas, atacand oameni si masini cu toporul lui. De ce un savant ar lua dupa el un topor, nu stim asta.

Legende urbaneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum