**Bölüm değil**

59 6 1
                                    

Watyi bi süreliğine siliyorum canım güzel okuyucularım.Çünki bir yere gidicem ve gittiğim yerde internet pek çekmiyor. O yüzden şiirlerimi bir yere yazıp döndüğümde watyde paylaşıcam. Hatta bi nevi buraya bağımlı oldum. Baya bildiğiniz sürekli watydeyim ama benimde işim gücüm olduğunda ilk burda kitap okuyorum. Olmuyo işte böyle. O yüzden waty'i kaldırıcam ve daha sonra o gittiğim yerden döndükten sonra hem okuduğum kitaplara devam edicem hemde şiirlerimi yayımlaya devam edicem. Burası insana bağımlılık yapıyor yeminle.

Tek waty'i kaldırmıyorum tlfonumdan instagramımıda kaldırıyorum. Sadece watsabım durucak tlfonumda. Zaten watsap bile zor çekiyor o gittiğim yerde. Yinede sadece watsap durucak onu kaldırmıcam. İnstayla waty'i kaldırmayı düşünüyorum ki şimdi bu yazdığım şeyleri paylaştıktan sonra kaldırıcam her ikisinide. Baya alıştım buraya o yüzden kaldırıyorum. Biraz kafam dinlenir hem de işlerimi yaparım waty ve instagramsız.

Neyse çok konuştum. Yukarıda medyadaki okunma ve oy sayısıyla bırakıyorum sizleri. Umarım biraz daha fazlasıyla karşılarım dönünce. Herkeze şiir kitabımı okuduğu için teşekkürler. Dönmek üzere gidiyorum watyden. Kenidinize iyi bakın seviliyosunuz❤💙❤.

Allaha emanet olun by by ☺😻☺❤💙❤☺😻☺

05.04.2018

Nisan 19:27

♡*Ömrüm*♡Where stories live. Discover now