deel 3

1.4K 43 2
                                    


''Ontspan je gewoon schatje, je hoeft nergens bang voor te zijn''. Ik had Zaka dicht tegen me aangedrukt, en ik voelde zijn handen om mijn middel heen. Langzaam streelde hij de binnenkant van mij dijen, het kietelde. Ik moest lachen, ''Yak, lach je me uit wela'' zei hij kwasi geschokt. ''Het kietelt a sahbie'' We moesten allebei lachen.

Langzaam duwde hij mijn benen een voor een zachtjes uit elkaar. Ik merkte dat hij zich probeerde in te houden. Hij had mij beloofd heel rustig aan te doen, want hij begreep hoe eng ik het vond. Maar ik voelde me zo vertrouwd met hem, wat wil je na 2 jaar een relatie te hebben gehad, waarvan 1 jaar verloofd te zijn, dat ik de natuur haar werk liet doen. We lieten ons allebei leiden door onze gevoelens.

Hij lag boven op mij en ik had weer mijn armen om zijn nek heen geslagen. ''Schatje'', ''ja'', Ik voelde iets hards tegen mijn dij aan. Was dat? Ik moet lachen ''El hayl kifash!''. Hij moest ook lachen, zo waren wij altijd. Langzaam trok hij mijn slipje naar beneden. Nu vond ik het toch wel eng worden. ten eerste zag hij mij nu voor het eerst helemaal naakt en ten tweede, tja.. het was gewoon eng!

Hij kust mijn buik, mijn hals weer mijn lippen en onze tongen speelden met elkaar. ''Bismillah'' Ik voelde iets in mij komen. Au! Het was warm, maar het deed pijn. ''Sssssht, ontspan je'' Heel langzaam voelde ik het steeds meer naar binnen dringen. Lah yohdie! Ik voelde niks scheuren en er bloedde volgens mij ook niet, dat viel me heel erg mee, het voelde heel erg onwennig aan, maar toch ook vertrouwd. Was ik dan nu ontmaagd? Was dit het? Alhamdulah. Heel langzaam bewoog zaka, ik bewoog langzaam mee. ''Je bent zo mooi sou'' Ik weet niet waarom het niet echt pijn deed, misschien omdat ik heel erg ontspannen was. Ik voelde zaka's greep versterken. Kwam hij nu ofzo? Ja, ik voelde iets nats. Weer moest ik lachen, hij legde zijn hand op mijn mond en ging langzaam naar beneden met zijn mond. Mijn hals, mijn borst, mijn buik en naar beneden totdat hij bij mijn schaamstreek kwam. ''Zakaaaaaaaaaaa doe normaal dit kietelt.'' ''Dat hoort zo el hamka'' Ja dat wist ik ook wel, maar al deze nieuwe emoties en nieuwe gevoelens maakte iets los in mij. Ik voelde allemaal tintelingen door mijn lichaam schieten.

Zaka nam me in zijn armen, hij streek met zijn handen door mijn haren heen. ''Hbiba, we moeten lwoedoe doen''. Hij had gelijk. Zo schreef de heilige Koran het ons voor. Zaka stond als eerste op, hij trok mij het bed uit en trok me naar hem toe. Hij tilde me op en zo draagde hij me niet naar het bed, maar naar de badkamer. Wow,Het zag er prachtig uit! Een bubbelbad, een grote douchekabine, 2 mooie wasbakken en er hingen witte handdoeken in alle maten. Ik zag een grote spiegel in de badkamer hangen, en ik bekeek mezelf erin, of liever gezegd onszelf. Zaka had de kraan van het bubbelbad aangezet, en het bad vulde zich met water. Hij zag dat ik naar hem keek via de spiegel en hij kwam achter mij staan. Hij was 1 kop groter dan ik, hij was een grote jongen met zijn 1.85m. Hij stond achter me en sloeg zijn armen om mijn middel, hij greep me vast en tilde me op. ''Zakaaa laat me los'' Hij moest lachen en zei : ''Ga jij in bad dan ga ik onder de douche'' En zo gingen wij elk ons eigen weg in deze mooie badkamer .

elhoub wa el kdoeb (voltooid)Where stories live. Discover now