4

664 19 20
                                    

Prov .Ruggero :

O sarutam cu forta,pasiune,dor si iubire....totul era asa de real ,trebuie sa recunosc ca mi-a fost dor de ea si de acele buze care cer sa fie alintate ....Dar ca si cum momentul nu ar fii putut dura mai mult ,Karol rupe sarutul si ma indeparteaza de ea ...

R:Karol ....-incerc sa ma apropii de ea dar ma opreste printr-un gest scurt din mana.O vad ca reporneste liftul fara sa ma bage in seama.-Karol ...ce sa intamplat?

K:La dracu' Ruggero .....daca tii mortis sa faci parte din acest proiect bine,..dar stai departe de mine.

R:Dar Karol...

K:Nici sa nu aud Ruggero ,...nici sa nu aud .Usiile liftului se deschid iar ea paseste afara fara a ma lasa sa mai comentez .Am decis sa o las pe moment in pace pentru ca aveam de gand sa ma intorc acasa acum stiind ca eu sunt viitorul colaborator al proiectului .

..............................................................Trecuse o saptamana de cand Ruggero si Karol nu au mai luat legatura de loc.El in momentul de fata era acasa pregatindu-si bagajul pentru a pleca la New York de unde trebuie sa se indrepte spre Londra pentru a da startul proiectului.Ruggero stia ca aceasta ocazie aveea sa pentreaca mai mult timp cu Karol ceea ce il incanta .

PROV.Ruggero:Se pare ca m-am pricopsit cu o adevarata povara ...CANDELARIA care imi da batai de cap ,....cel mai rau este faptul ca tata a venit cu ideea unei casatori avand in vederea sarcina ,...sincer nu vreau asta , faptul ca urmeaza sa am un copil nu ma atrage de loc,nu simt aceea conexiune sau bucurie cand un barbat este gata sa devina tata .Burta Candelarie iese in evidenta ...nu am fost niciodata cu ea la un control ci am rugat-o pe mama .Ea stie cel mai bine situatia si este singura care stie adevarataˇˇpovesteˇˇsi aici ma refer la Karol .Ar fii vrut sa ma ajute la un momentdat dar nu am lasat-o stiind ca nu ar putea rezolva nimic .

C :Iubitule cand te intorci.

R:Nu stiu precis ,este un proiect care cred ca va dura destul de mult.

................................................................................................................................................................

Drumul a fost la fel de plictisitor si linistit .Acum eram in camera de hotel iar maine trebuie sa fiu in fata firmei lui Karol pentru a pleca sre aeroport de unde vom lua avionul privat spre Londra.

...............................................................................................................................................................

PROV .Karol:

Off .....Abia acum am ajuns la hotelul in care voi fii cazata pe perioada acestui proiect.Tot drumul ,in avion,in masina Ruggero m-a sorbit din priviri ...Vreau sa nu avem nimic de afaceri unul cu altul in afara de planul profesional pe care il avem deocamdata .El urmeaza sa fie tata ,isi va forma propie lui familie.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O iubire adevărată /Ruggarol ...VOLUMUL 2Where stories live. Discover now