15.Bölüm ~ Kıskandırma Operasyonu

3.1K 197 55
                                    

04.04.2018 / 01.45

Bölüm başlığı 😍😉

3 NİSAN DİZİMİZİN 1.YILI KUTLU OLSUN 🎉🎊🎉
3 Nisan'da paylaşacaktım fakat birazcık çok azcık gecikti, yetiştiremedim kusura bakmayın 😅
3 Nisan'da paylaşmışım farz edin 🙈😂
BİRYILINEFSANESİ SÖZ 😍
Bütün fandomlar bir arada geçireceğimiz harika yeni bir yıl olsun 🙏
Söylemekten bıkmayacağım; YavBah, EyFet, NazAt ve Feysu hepimiz aynı dizinin çiftleriyiz, hepimiz çok güzeliz. İYİ Kİ VARSINIZ❤

Güzel bir bölüm geliyor, umarım beğenirsiniz😊

Yine uzun bir bölüm arkadaşlar;
3084 KELİME!!! 🎉🎊🎉
Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz 🙏😊

OY ve bol bol YORUM bekliyorum, sizi seviyorum. İyi okumalar 💕

FETHİ


Merakla İrem'in 'harika fikrini' söylemesini bekliyorduk. Eylem sonunda dayanamayıp sordu. "Neymiş bu fikir?"

İrem muzipçe ikimize bakıp cevapladı. "Bahar'a gerçeği söylemeyelim. En azından bir süre. Anladığım kadarıyla uzun süredir bir açılamama durumu var-"

"Ve sen buna rağmen saklayalım, açılamamaya devam etsinler diyorsun?"

Eylem kızın sözünü kesince gözlerimi devirdim. İrem ise aldırmayıp konuşmaya devam etti. "Hayır, tam tersi. Ben seni anlıyorum, Bahar'a da hak veriyorum. Ben Bahar'ın yerinde olsam daha şiddetli bir tepki gösterirdim, bunda tamamız fakat diyorum ki bırakalım beni yanlış anlamaya devam etsin. Yalan söyleyelim demiyorum, sadece gerçeği söylemeyelim. Yani benim kim olduğumu bilemesin. Zaten Yavuz diğerleriyle konuştu. Kimse Bahar'a bir şey söylemeyecek. Bu durumda bir tek sen kalıyorsun. Senin de şimdilik gizlemen gerekli."

"Neden böyle bir şey yapayım ki? Arkadaşımı neden üzeyim göz göre göre?"

"Sadece 2 saattir buradayım ve ikisinin de birbirinden beter olduğunu ben bile anladım. Zaten Yavuz'u tanıyorum. Keçinin tekidir. Gururludur. Demek ki Bahar da öyle. Tencere kapak durumu.. Bence eğer bu keçiler birbirini kıskanırsa daha çabuk çözülürler. Bu iş için de grup haricinde bize bir kız bir erkek gerekiyor. Bahar'ı kıskandırmak için ben varım. Ve konuşmalardan anladığım kadarıyla Yavuz'u kıskandırmak için de şu doktor var. Alın size mükemmel plan. Haksız mıyım?"

"Bilemiyorum..Ters tepebilir. Baharla Yavuz'dan bahsediyoruz. Görmediniz mi bugünkü olay ne kadar büyüdü?"
 
"Ben de İrem gibi düşünüyorum. Anca gelir akılları başlarına." Baktım Eylem işi yokuşa sürecek araya girdim. Bence mantıklıydı. Doğru olmasa da kıskandırmak bazen gerçekten işe yarayabiliyordu. Yavuzla Bahar'ı da ancak birbirlerini göz göre göre kaybetme korkusu paklardı.

"Bu arada Yavuz'un haberi yok bu durumdan. Sonuç olarak o da kıskandırılacak. Adil olmamız lazım, nasıl Bahar bilmiyorsa Yavuz da bilmeyecek. Aramızda hatta sadece üçümüzün arasında. Anlaştık mı?"

Eylem bana baktı. Ben de başımla onayladım. "Tamam. Anlaştık." İrem mutlu bir şekilde Eylem'e baktı. Eylem ise sinir bir şekilde kızı süzüyordu. "Şimdilik, unutma! Baktım işler rayından çıkıyor, hemen anlatırım Bahar'a gerçekleri"

İYİ Kİ VARSINWhere stories live. Discover now