1.

4 0 0
                                    

Anne pov
Ik zit op het vliegtuig op weg naar Gotenburg. Ik ben net klaar met mijn tour door Amerika en wilde eigelijk naar huis maar hope vroeg me of ik mee wilde naar Gothenburg en Stockholm om een nog een klein tripje te doen. Hopelijk zijn Selina en Victoria er ook. Ik heb ze lang niet meer gezien en mis ze heel erg.

O wacht ik ben me vergeten voor te stellen. Ik ben Anne Johnson en ik ben een bekende dj. Ik ben 20 jaar en woon alleen in Amsterdam. Mijn platenbazen zijn Hardwell  en Armin van Buuren en mijn beste vrienden zijn Martin Garrix, hope, Victoria en Selina. Ja dat was het wel Haha

Ik bent net geland in Gothenburg en zie Hope gelijk  staan. "Hey hope, ik heb je zo gemist." Zeg ik terwijl ik haar een knuffel geef. "Hey an, ik heb jou ook gemist." "Hoe was je tour in Amerika?" Vraagt ze me nieuwsgierig. "Geweldig, het was geweldig om mijn fans gezien te hebben". "Ja, dat is ook geweldig maar nu heb je vrij toch?" Ja, zeg ik opgelucht. Ik heb vrij tot ADE. (Amsterdam Dance Event). Ik zoek mijn koffers en dan gaan Hope en ik naar ons hotel om eerst de spullen te dumpen en daarna de stad in te gaan.

A/n
Eerste hoofdstuk hoop dat jullie hem leuk vinden.

The dj and the songwriterWhere stories live. Discover now