---

57 0 0
                                    

İşte Londra.Acıyı sevinci yaşadığım şehir.Bir taksi çağırdık ve beklemeye başladık.Miğdemin bulantısı tarif edemeyeceğim kadar tuhaflaşmıştı.Birkaç gündür kusuyorum.En son kustuğumda Darcy e hamileydim

Ne yani tekrar bir çocuk mu geliyordu  !?Bir çocuk daha kaldıramam. Hemde Darcy den sonra.Etraf bulanıklaşmaya başladı.Elimi Angela nın omzuna dayadım.Etraf kararmaya başladı.

Angela

Emilie bayıldığında çığlığı bastım.Lanet taksi hala gelmemişti.Etrafta kimse yoktu.Ne yapacağım diye düşünürken lanet taksi geldi.Taksici Emilie yi arabaya bindirdi.Valizleri koyar koymaz Emilie yi ayıltmayı denedim.Elimdeki su şişesinden bir miktar suyu yüzüne sürdüm.Bir süre bacağımdaki kafasını kıpırdattı ve gözlerini yavaş yavaş açmaya başladı.Gözlerini tamamen açtı.Tanrıya dualarımı ilettim.

Emilie

etrafa bir süre bakındığımda takside olduğumuzu anladım.ah tabikide bayılmıştım.Angela nın bacağından doğrulduktan sonra oturur pozisyona geldim.

Darcy ağlamaya başladığında Angela onu kucağıma verdi.

-Sana ne oluyor Emilie tanrı aşkına

ne olduğunu bende bilmiyordum tek bildiğim Darcy e hamileyken kustuğum bayıldığım an gelmişti.Düşüncesi bile kötü.

-Bilmiyorum hiç bir fikrim yok.

Şüphelenmişti belki de.

-Evde konuşuruz.

Eve gelir gelmez taksiciye parayı ödedik ve eve girdik.O kadar özledim ki.Valizleri bir tarafa koyduktan sonra evin biraz kirlendiğini farkettim.Angela da tiksinerek eve bakıyordu.

-Tanrım bu evin iyi bir temizliğe ihtiyacı var.

Başımla onayladım.Darcy i doyurduktan sonra altını temizledim.Küçücük çocuk nasıl bu kadar fazla yapabiliyordu.Her neyse.Miğdem yeterince bulanmıştı.Merdivenlerden inerken lanet olası toz yüzüme merhaba der gibiydi.Merdivenlerin basamakları mükemmel derecede tozlanmıştı.Angela koltukta oturmuş elindeki kahveyi bana gösteriyordu.

-İnicek misin diye sorunca afallamıştım adeta.

-bir an kaplumbağa olduğunu düşündüm dedikten sonra kıkırdadı.

Başım aşırı derecede dönüyordu.Hamile olduğumu anlamam için hiçbir engel kalmamıştı adeta. Bir süre düşünmeye başlamıştım.2. bir çocuk.Darcy 1 yaşında bile değildi.Harry bu işlerde oldukça hızlıydı.

Angela kolumu dürttü.

-Hey !!

-ne oldu

-kahveni soğutuyorsun söylemediğim birşey var hadi ama ne oldu anlat ben senin en yakın arkadaşınım.

-Angela sanırım ben hamileyim.

Ağzındaki kahveyi püskürdü ve bir süre bana şaşkın bir şekilde bakmaya başladı.

-Ne dedin sen ne zaman?! 

-En son Darcy e hamileyken bunları yaşamıştım.Kustum bayıldım işte

-Aman tanrım çok hızlısınız dedikten sonra kahkaha attı.

Koluna şaka anlamında ittim

-Hey onu bana değil Harry e söyle

-Azgın kıvırcık

-Ahaha aynen öyle bunu sevdim konserden döndüğünde mutlaka söyleyeceğim.

-Sizin düğün ne zaman

ow.Bu soruyu beklemiyordum.

-Lanet olsun günlerdir tatil yapıyoruz.Düşünmüyor bile

-Pekala şu çocuk doğmadan düğününüzü yapmalısınız.Yoksa kocaman bir karınla gelinlik giymek zorunda kalıcaksın dedikten sonra kahkaha attı.

-Hahaha çok komik dedikten sonra suratımı astım.

-Hey alınma sadece espiri yaptım.

-Espiri değil doğruyu söyledin.Pekala şimdl Harry'i arayıp mutluluk haberimizi vermemi bekleme. Konser esnasında arayamam. Arasam bile sahnede mutluktan kalp krizi geçirir.

Angela ile kahkaha atıp televizyonu açtık.Kanalları gezerken gözüme Harry ve grup arkadaşları takıldı.Sahnede bile hareketli.Umm çokta sevimili ve seksi.Angela Niall ın hareketlerinden hoşlandığını söyleyince gülümsedim.O kadar güzel şarkı söylüyor ki Angela bana dokundu ve elindeki kumandayı kapıp ayağa kalktı.Şarkı söylemeye başlayınca hayranlıkla onu seyrettim.Bu konuda oldukça uzmandı.O kadar güzel sesi var ki bir an büyülenerek onu seyrettim.Televizyonu kapatıp saate baktım ve uykum gelmişti.Angela'nın odasına gidip

-Bence şarkı kariyerine devam etmelisin

-Bence podyumlara geri dönmelisin

-Seni çok seviyorum

-Bende seni

birbirimize sıkıca sarıldık

-iyi geceler prenses

-iyi geceler melek

odasından çıktıktan sonra Darcy i kontrol ettim.Ah tabikide kendi çocuğumu sevmeyecek kadar kötü bir insan değilim.Yanağını okşadığımda gülümsedi.

-İyi geceler prensesim.

Arkamı döndüğümde Angela hayranlıkla beni izliyordu.Ona gülümsedim.

-Sen mükemmel bir annesin.

-Sende mükemmel bir arkadaşsın.

ona sıkıca sarıldım.

odama geçince yanımın boş oluşu tuhaftı.Herzaman orda Harry vardı. onunla yatmaya alışmıştım.O benim kahramanımdı.

harry

yatağımın boş oluşu oldukça tuhaftı

Orda mükemmel seksi sevgilim olması gerekiyordu.Ama konser aramıza girmişti.Her zaman yanımda fakat ben onu her zaman her saniye özlüyorum.Hiçbir insana bu kadar bağlanmamıştım.Üzerime beyaz tişörtümü geçirdim ve otelin balkonuna çıktım.Gökyüzündeki yıldızlar mükemmel derecede parlıyordu bir süre hayranlıkla izledim.O yıldızlardan en parlak olanı Emilie ydi.Çünkü onun gözleri aşkla parlıyordu.Yıldızlar bile onun gözlerindeki ışık kadar kuvvetli olamazdı.Şimdi belkide uyuyordu.

Emilie

uyku tutmayınca balkona çıktım.Yıldızlar harika gözüküyorlardı.Yıldızlara ad takmak küçükken yaptığım en zevkli işti.Yıldızlardan en parlak olanı hayatıma renk katan mükemmel seksi sevgilimdi.Harry.

Gökyüzündeki yıldızları seyrederken Angela elindeki bardaklarla yanıma geldi.

-Senin de uykun yok sanırım.

-Ah evet yanıma arkadaş iyi oldu.

Beraber balkondaki renkli puflara oturduk.

-Yıldızlar ne kadar güzel diye mırıldandı.

İkiz kardeşi için üzülüyordu.

-Ah merak etme o şimdi gökyüzünde seni seyrediyor.Üzüldügünü görmesin.Bende bir zamanlar öyle düşünür kendi kendimi avundurmaya çalışırdım.Hayat gerçekten boktan.

-Sana katılıyorum.Hayatını boka batıran insanlar oluyor.

-Kesinlikle.

Kahvemden bir yudum aldım ve sabaha kadar sohbet ettik

Aşkı Buldum (tamamlandı)Where stories live. Discover now