#Η Ακαδημία και λίγα λόγια

44 11 0
                                    

 Καλώς Ορίσατε στην Ακαδημία WattUP, ένας λογαριασμός που δημιουργήθηκε μόνο για να εξυπηρετήσει εσάς,να σας βοηθήσει στην συγγραφική σας συνέχεια και να σας παρέχει ανταμοιβές για το συγγραφικό σας ταλέντο. 


Θα ανέβει στο επόμενο κεφάλαιο μια φόρμα, ώστε όσοι θέλουν να δηλώσουν τα βιβλία τους (στην κατάλληλη κατηγορία) για να μπουν στον διαγωνισμό. Εδώ θέλω να τονίσω πως δεν είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο θα ψηφίζουν άτομα. Προφανώς, καθώς δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να βοηθήσει, τον πρώτο μήνα θα κρίνω εγώ, μόνος/η μου τα βιβλία με όση αντικειμενικότητα με διακατέχει. Τον επόμενο μήνα, θα ζητήσω από όποιον θέλει να με βοηθήσει (θα επιλεχθούν 4 άτομα, συνολικά θα είμαστε 5) και εάν είναι αρκετοί θα γίνει με κλήρωση η επιλογή για την τελική ομάδα της Ακαδημίας. Μετά από αυτά, διαγωνισμοί θα γίνονται κάθε 2 μήνες (οι υποψήφιοι και οι ιστορίες τους θα ανακοινώνονται ΠΑΝΤΑ 20 του μηνός) Θέλω επίσης να σας ανακοινώσω, ότι διαγωνισμοί δε θα γίνονται μόνο ανά κατηγορία ιστορίας. Υπάρχουν ειδικά βραβεία δεξιοτήτων τα οποία είναι τα παρακάτω:

-Γενικό Βραβείο Καλύτερης Ιστορίας-Βραβείο Καλύτερου/ης Συγγραφέα-Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου-Βραβείο Ά Χαρακτήρα Ιστορίας-Βραβείο Β' Χαρακτήρα Ιστορίας-Βραβείο Καλύτερης Μουσικής σε Ιστορία-Βραβείο Καλύτερων Εικόνων σε Ιστορία-Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου-Βραβείο Πρωτότυπων Ονομάτων σε Ιστορία-Βραβείο Καλύτερης Περίληψης-Τιμητικό Βραβείο WattUP(Στις κατηγορίες δεξιοτήτων παίρνετε μέρος χωρίς να το δηλώσετε!)



(εάν έχετε να προτείνετε και άλλη κατηγορία, ΕΔΩ!)



(Για Ερωτήσεις Εδώ!)

-Γενικό Βραβείο Καλύτερης Ιστορίας-Βραβείο Καλύτερου/ης Συγγραφέα-Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου-Βραβείο Ά Χαρακτήρα Ιστορίας-Βραβείο Β' Χαρακτήρα Ιστορίας-Βραβείο Καλύτερης Μουσικής σε Ιστορία-Βραβείο Καλύτερων Εικόνων σε Ιστορία-Βραβείο Πρωτότυπου ...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
THE WATTUP ACADEMY/ Ελληνική Ακαδημία WattUPΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα