Bölüm 8

34 3 0
                                    

Kapıdan gelen ooo sesleriyle irkildik. "Ben demedimmi Sevda, benim adım da Neşe'yse bunlar sevgili olcak diye"."haklısın valla Neşe, zaten ilk gün yanımda otururkende arka sırayla iddaya girmiştin,sahi ne oldu o iş"."bir hafta anahtarları bende biraz turlayalım istersen havamız olur azcık"."hee iyi dedin kız hadi İstanbul'un tozunu attıralım"."görüşürüz çifte kumrular"."hadi Neşe hadi"

⚫⚫⚫

Serumum bitmişti ve biz dışarıda EL ELE geziyorduk. İnanılacak gibi değildi. Mafya Alper benimle el ele geziyordu. Kahramanım Alper. Olamaz karşıdan Serkan geliyordu. Çocuk eskiden beri peşimde ve sevgili olduğumuzu sanıyo. Kıskanıyo. Her şeye karışıyo. Tam kurtuldum derken yine yapıştı kurbağa kafalı. "Aa canım burdamıydın yanındaki kim abin mi?"."hayır Serkan,, sevgilim Alper. Alper bu da eski okulumdan bi arkadaş". Alper'in kulağına"aşkım bu çocuk bi hastalik geçirdi ve beni sevgilisi sanıyor sinirlenme olur mu?". Dedim. Biraz konuştuktan sonra nihayet yollayabildik. Onun evine gittik. Alper elimden tuttu ve beni kendi odasına götürdü. "Hadi hayatım biraz yat"."Aşkım ama ben korkarım. Sende gel". Yanıma uzandi ve bana sarılarak gözlerini kapattı. Bir müddet onu izledikten sonra bende kendimi uykunun kollarına bıraktım. Kalktığımda yanımda yoktu. Mesaj attım. Cevap gelmeyince onu aradım. Açmadı. Umut'u aradım. Alper'in en yakın arkadaşı. Okulda olduğunu söyledi. Koşmaya başladım. Koşuyorum. Koşuyorum. Koşuyorum. Nefessiz kaldığımda okulun karşısındaydım. Asansörü beklemeden merdivenleri üçer üçer aşıp yukarıya çıktım. Müdürün odasina daldım birden. Alper müdüre bağırıyordu."Ne oluyor burda Alper"."o hoca bu okuldan gidecek Açelya yoksa ben bulur öldürürüm".Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. O an gözümün önünden gitmiyordu. Rabbim kimseye yaşatmasın. "Alper,seni çok seviyorum Aşkım. Ama bunu polisle halletsek daha iyi olur "."haklısın aşkım. Çok yorulmuşsun gel buraya". Alper beni kucağına aldı ve aşağıya indirdi. Arabayla gelmişti ve beni araba ya bindirdi. Kendisi de binince torpidoyu açmamı soyledi. Açınca birsürü çikolata olduğunu gördüm. Boynuna sarıldıktan sonra bir tanesini açıp yemeye başladım.

Evet ponçikler bolum kisaydi. Biliyorum ama hemen atmak istedim. Yavaş yavaş aile oluyoruz. Umarım bizi tavsiye ediyorsunuzdur. Vote ve yorum yapmayı unutmayalım💞💞💞sizi seviyorum

YOLCULUKWhere stories live. Discover now