HİKAYE TANITIMI

50 3 2
                                    


Merhaba! nasılsınız teşekkür ederim bende iyiyim hadi vakit kaybetmeden BBİO ( Bende Bir İdol Olucamın kısaltması   çünki uzun bir ismi var.) nun konusuna geçelim.


İlk önce bu benim biraz geçmiş hayatımı yansıtıyor ben" BUNDAN SONRASI TAMAMEN KURGUDUR" yazmadan kurgu olan bölüme geçmem  biraz önceki hayatımdan bahsedieceğim  o zaman ki düşüncemden o zamanki yaşayış biçimimden falan .

Her hangi bir idolle hayalet değil o şekilde bir kitap için geldiyseniz yanlış yerdesiniz  ama siz yinede kitabıma bir göz atın .



Biraz kendimden bahsedeyim ;

ADIM: Alev 

SOYADIM : Karagül

YAŞADIĞIM YER : Ankara 

DOĞDUĞUM YER: Osmaniye 

GÜNEŞ BURCUM : Oğlak 

AY BURCUM : Balık

YÜKSELEN BURCUM : Aslan

ALÇALAN BURCUM: Kova

HOBİLERİM : Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirme      Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek  Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek Bilgisayarla vakit geçirmek.

FOBİLERİM : Karanlık, internetsizlik , bilgisayarsızlık 


     Bu kadar da yordum sizi ,okuduğunuz için teşekkür ederim :))))))))


Bende Bir İDOL Olacağım !!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin