Capitolul 1

56 1 2
                                    

Bună, eu sunt Amalia, am 19 ani, și sunt din Botoșani. M-am mutat in Constanța de un an ca să merg la facultate. Îmi place în timpul liber, vara, să mă plimb pe afară cu skate-ul, să mă plimb pe jos sau pe plajă. Locuiesc la bloc si am o mătușă tot din Constanța care stă la casă dar în celălalt capăt de oraș. Îmi place să imi fac prieteni noi.

Este vineri, ora 15:00. Stau în casă și mă plictisesc. Ma gândesc să merg la magazin ca să cumpăr mâncare. Îmi iau bluza galbenă, blugii rupți albi, geanta neagră, adidasi, un chocker si o jachetă. Îmi ondulez părul si mă dau cu eyeliner la ochi. Arat cam asa:

Ies din bloc și eu cu un tip deschidem ușa în același timp

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ies din bloc și eu cu un tip deschidem ușa în același timp.
X- Scuză-mă.
Eu- Nu-i nimic.
X- Îmi place tricoul.
Eu- Merci, cred...
X- Ești o fană?
Eu- O fană... ce?!
X- Nimic, nimic. Deci suntem din același bloc?
Eu- Da, de 1 an și ceva.
X- A, nu te-am văzut până acum
Eu- Um, ok.
V- Sunt Vlad.
Eu- Amalia, încântată.
V- Amalia și mai cum?
Eu- De ce te interesează?
V- Nu, știu, poate îți cunosc o rudă sau ceva, habar-n-am, zic și eu...
Eu- Amalia Nemeș. Le tine?
V- Vlad Munteanu.
Eu- Ok, Mrs. Munteanu.
Vlad ăsta înroșește fără nici un motiv
V- Păii , ummm, ai vrea să ne cunoaștem mai bine mâine?
Eu- Sigur, unde ne întâlnim?
V- La restaurantul de lângă plajă? Ce zici? E bine acolo?
Eu- Ok. Pe mai târziu.. Ămm, cum te chema?
V- Vlad.
Eu- Ok, pa Vlad!
V- Pa!

Îmi continui drumul spre magazin. Ma uit le ceas și mi-am dat seama că deja începe să se  însereze încetul cu încetul. Ma grabesc sa ajung cat mai repede pentru ca îmi era foame si am rămas fără ingrediente.
Ajung la un market și îmi iau: pâine, ouă, carne, Deli'kat, sare, piper, zahăr, bicarbonat de sodiu, sare de lămâie, lămâie, brânză topită, roșii, morcovi, ardei, mere, struguri, banane, ceapă, spanac, mușchi, cărnat, crenvursti, salam, varză, șervețele, puple de pui, pliculețe cu ceai și șase cu cacao, ulei, oțet si bine înțeles dulciuri, multe dulciuri. Cred că e destul, am dat 74.58 bani pentru toate astea, aoleu, cred că o să-mi ajungă mai mult de o lună.

Când am ajuns acasă, am lăsat sacoșele și m-am schimbat în pantaloni de pijama și un tricou vechi pe care îl pot murdării cât vor mușchii mei. Nici n-am mai stat oe telefon că deja am inceput să imi fac o salată și să imi prăjesc niste pulpe de pui. Mi-am făcut și o ciocolată caldă între timp.

Când termin de gătit mă pun la masă să mănânc și stau pe telefon în același timp. Îmi verific notificarile si vad că printr-e ele e o cerere pe Instagram, pentru că eu am contul privat. Nu am mulți followeri, doar 50 și ceva, printr-e care doar 30-25 sunt activi. Cererea e de la @mnt_vlad . O accept pentru că mi-am dat seama că e băiatul cu care m-am întâlnit la ușă. Când mă uit pe profilul lui rămân șocată, are 412k followeri. E ceva persoana populara, văd că e și sponsorizat de Mirinda. În biografia contului lui Vlad scrie ca are un canal de youtube, și aproape un milion de abonați. Intru oe link-ul pe care l-a lăsat tot in biografia paginii si din prima dau subscribe. Chiar sunt uimită cât muncește pentru fiecare vizionare. Îmi place tipu'.

Am aflat o grămadă de lucruri despre el. În primul rând un frate geamăn care nu seamănă de loc dar na, cică sunt gemeni, și că are un câine super drăguț pe care îl cheamă Spot, e super cute, adorabil! Și pe langă astea încă o grămadă de lucruri. Că are 19 ani, face disstrack-uri, Rap Battle-uri, cred că de aia a observat tricoul meu, deși eu nu știam înainte de el. Și că iubește verdele. (...)
Realizez că e 2 noaptea și că ar trebuii șă mă culc.

Sper să vă placă, am muncit foarte mult la acest capitol ❤ Lectură plăcută bwei. Scuza-ți greșelile de ortografie și că la unele n-am pus diacritice. Va pwpp

692 cuvinte

Un Nou Început // f.f Vlad Munteanuजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें