Începutul

2 1 0
                                    


Orologiu vorbitor din salon cântă insistent:tic-tac, cât e oara oare, oara sapte este, oara sapte         este ,timpul de desteptare ! - de parca s-ar fi temut ca nimeni nu-l asculta ,însa domnisorica Lale inca dormea dusa ,invaluita in linistea diminetei, casa parca era pustie ,nici musca nu se auzea. Orologiu continua sa ticaiasca si insista, insista in van : este oara sapte si noua minute , la dejun mai iute, este oara sapte si noua minute !

La bucatarie cuptorul a oftat ragusit si a eliminat din bardahanul sau fierbinte 8 bucati de pâine admirabil prajita, 2 ochiuri , 5 felioare de becon, o ceasca de cafea si un pahar de lapte rece

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

La bucatarie cuptorul a oftat ragusit si a eliminat din bardahanul sau fierbinte 8 bucati de pâine admirabil prajita, 2 ochiuri , 5 felioare de becon, o ceasca de cafea si un pahar de lapte rece.

Domnisoara Lale intr-un final, s-a trezit ,insa, datorita mirosului din bucatarie ,ea s-a asezat la masa si a inceput sa manance ,cât ea infuleca bucatile de pâine si de becon, di plafonul bucatariei se auzea un glas :

- Astazi in California este ziua de 4 august, anul 2026.

El repeta data de 3 ori , ca sa fie memorizata mai bine . <->Astazi este ziua de nastere a unchiului Marvin, aniversarea nuntii familiei Tilitiu, trebuie achitata rata de asigurare, platită apa, gazele, lumina. Înlauntrul peretilor tacaneau releele, prin fata ochilor electrici se perindau peliculele-agenda.Lale fericita si multumita de dejunul sau s-a sculat dela masa si a imbracat hanoracul sau preferat si o pereche de jins.

Opt si un minut, tic-tac, opt si un minut, nu, stati la indoiala, haideti la achitat rata de asigurare,  de platit apa, gazele, lumina, opt si un minut ! Lale tranteste usa , auzind-use pasi moi calcand pe covor.

Afara ploua. Cutia meteorologica de pe usa de la intrare fredona incetisor : „Toata ziua va ploua, nu uita,nu uita, trenciu-mbraca si galosii, nu uita..." Ploaia ciocanea inabusit pe acoperisul casei pustii.

" Ploaia ciocanea inabusit pe acoperisul casei pustii

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

DORITI SA CONTINUI POVESTIREA,AM IDEI FOARTE BUNE ?

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 21, 2018 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Casa din CaliforniaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora