Double

98 8 2
                                    

prolog

Am deschis usa din lemn mucegait cu inima standu-mi in gat. Scartaitul usii a distrus pentru cateva secunde linistea mormantala care bantuia cladirea.

Materialul rupt al rochiei mele atarna pe podea rece si murdara, in timp de priveam interiorul camerei. Suspine nenumarate inconjurau camera, o silueta masiva, usor slabanoaga vazandu-se intr-un colt intunecat.

Imi doram ca Evan sa fi fost aici, sa ma ajute. Am pierdut sirul zilelor de cand sunt am fost adusa aici, deja ma obisnuisem cu regimul dur al barbatilor care m-au adus, cu bataile, cu lipsa mancarii sau a somnului. Daca acum un an ajungeam sa tip pentru un fir de par rebel, acum avand in vedere ca parul meu e un dezastru total, nici nu-mi pasa.

Hainele mele sunt rupte si murdare si nici macar nu le-am mai schimbat. Zeci de zgarieturi imi impanzeau pielea murdara, petele de sange fiind uscate pe fata si membrele mele.

M-am apropiat de persoana care zacea la pamant in acel colt. Un oftat mi-a scapat printre buze cand am vazut ochelarii maronii cu rame patrate aruncati la cativa pasi de acea silueta. Inca un pas...

Si atunci tot cerul mi-a cazut in cap. Era imposibil ca el sa fie acolo. Doar daca... nu era celalalt el.

© _chocolatecupcake & HeartAttackHS 2014

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 16, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

DoubleUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum