De brief.,

10 2 1
                                    

Alyssa Pov]

Zoals elke dag stap ik uit mn bed en doe ik mn kleren aan, Smeer wat brood en ik ga naar school. Daar zitten al mijn goede vrienden op! Mijn beste vrienden zijn Ronald Wilbert Ashley en EsmeeW. We hadden een hele saaie dag, 6 Proefwerken, en 5 So's. ik was dood op! Toen ik thuis was keek op op de grond en zag wat post liggen. ik liep er naar toe, pakte de brieven en legde ze op tafel. Ik pakte wat te drinken. Ik kreeg een appje van Ashley..

Ashley: Ik heb een hele rare brief gekregen..

ik: Wat voor brief?

Ashley: Het lijkt een hele oude verlebberde brief. ik vraag me af van wie dit is

Ronald <3 Is online

Ronald <3: Zo'n brief heb ik ook gekregen hoor!

Wilbert: Ik ook! Het is een invite voor een of andere wizard school HAHAHAHA

Ik: een wat..?

Ronald <3: Wizard school Alyssa kan je lezen?

Ik: Ughh

IK legde me telefoon neer en begon wat te eten.. ''Zeker zo'n kut grap van Laura'' Zei ik narrig. Ik liep naar mijn kamer en begon mijn huiswerk te maken. toch was ik stiekem wel benieuwd naar de brief. Ik wist dat hij fake was.. maar alsnog, Nee! nee! Alyssa, Focus je op je werk! Even later kwamen mijn ouders thuis. Naja mijn ouders? Stief ouders, Mijn tante en mijn oom. Ze zorgen voor mij, mijn ouders zijn overleden in een auto ongeluk. Dat is het enige wat hun mij er over hadden verteld. Ik geloof het zelf niet, maar ik doe net alsof ik het geloof zodat het goed overkomt.. Ze zijn heel erg streng, als ik niet hoger dan een 7 haal moet ik buiten slapen. Ik heb een onvoldoende gehaald maar die houd ik voor mezelf. 

01:00 AM

Ik werd wakker ik had een hele vage droom. Ik liep naar de tafel, muis stil! en pakte de brief, ik was bang dat ze me hoorde. Ik ging op mijn bed zitten en opende de brief. 

Beste Alyssa Potter

Je bent toegelaten op onze school hogwarts school for witchcraft and wizardry

Ik, ik, Ik stopte even met ademen. en ik keek met grote ogen. ik verscheurde de brief ''Dit kan niet dit kan niet!!!!'' schreeuwde ik ''Laura ik weet zeker dat je hier achter zit!'' Schreeuwde ik uit woede. MAAR TOEN....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

&gt;Voldemort ReturnsWhere stories live. Discover now