First 👉👌

8.1K 34 2
                                    

Týden nějako plynul a my se s Filipem líbali každý den... o víkendu mě a Violku pozval k sobě domů na oslavu jeho svátku. Někteří lidé svátek ne oslavují, ale Filda ano. Bylo to s přespávačkou a my tam byli jediný. Být na přespávačce s jedním klukem a jednou holkou je zvláštní, ale bylo to super. První jsme si dali dort a šli hrát flašku (samozřejmě svlékací)) a když jsme byli už jen ve spodním prádle, Filip se zeptal
"Už jste to někdy měli??"
Všichni věděli o co kráčí a my dvojhlasně odpověděli
"Ne!"
"A chtěli by jste to?😈"
"Nevím" Řekla Viol a na odlehčení situace se mě zeptala
"Jdeme se umýt Emmo?"
"Dobře!",  řekla já.
Rychle jsme utekly a samozřejmě jsme zapomněly zamknout koupelnu.
Do sprchy jsme šly společně a najednou se otevřeli dveře a nám bylo jasno. Přišel k nám Filip, mají prostornou sprchu. Obě dvě jsme zavřeli oči a za chvilinku se otevřeli dveře sprchového koutu a nahý Filip za námi přišel.

Začal mě líbat a bylo to fajn, za chvíli se otočil a začal líbat Violu, bylo to divný, ale já se dál sprchovala. Řekl nám:
" Osušte se a počkejte! 😈"
My poslechli a osušily se, a on ještě dodal:
"Neoblékejte se! "
Zase jsme poslechli a on za chvilku přišel do koupelny a jednu po druhé nás odnesl do jeho postele, kde byly rozsvícené svíčky a na posteli okvětní lístky růží. Položil nás na postel a vytáhl dva kondomy. Nasadil si ho a rychle do mě vnikl, pak se otočil a vnikl do Violy, ta zapištěla, ale Filip pokračoval, pořád se otáčel a pak nám dal takové "sexy" oblečení a řekl nám:
"Jděte do koupelny a oblečte si to!"
Viola vykřikla, že ne, ale on jí začal vyhrožovat že ji zmlátí a tak jsme šly. Když jsme se vrátily, byly tam dvě postele a on nám přikázal si lehnout. Přivázal nás k posteli a do pusy nám dal takovou věc, něco jako rouška, ale drželo nám to pusu otevřenou a v puse jsme měli kolečko s dírou uprostřed, na penis...
První do nás střídavě vnikal, BEZ KONDOMU!! Naštvali jsme se, ale on nás neřešil. Když jsme se začali vrtět, vytáhl ze skříně něco jako plácačku na mouchy a ní nás mlátil, první do stehen, pak do tváří, do prsou, do břicha a pak i na vagínu! Zmlkly jsme a on nám strkal do pusy penis a nutil nás abychom ho uspokojovali a polikaly jeho sperma. Pak nás nechal usnout.

Srdce 💜❤💜❤Where stories live. Discover now