I promise you.

54 0 0
                                    

Hey ik ben Melodie. Ik heb een perfect leven. niet dus. Mijn vader is vorig jaar overleden aan kanker. Mijn moeder en ik hebben het er zwaar mee. Mijn moeder heeft een week naar het overlijden al een andere vriend Bert. Bert heeft een dochter van 14 Bethany. Maar ik ben 17 en Bethany is een grote bitch.. Ik had een beste vriendin Louise maar die kan ik wel uit m'n hoofd zetten want wat als Bert opeens naar Italië wilt verhuizen en mama gaat daar mee akkoord ?

"Doei Louise! We bellen nog wel en we appen zeker!" Schreeuw ik huilend naar haar. "Doen we!" Hoor ik haar terug schreeuwen. Ik pak m'n koffer vast en ren naar het vliegtuig. Van af nu veranderd alles.

"doe allemaal je gordels om we gaan opstijgen." Zegt de chaggereinige stewardess. Ik doe m'n gordel om. In m'n tegendeel zit ik naast Bethany. Ik pak m'n iPhone 5s en Bethany kijkt me met grote ogen aan. "Wat kijk je." "Sorry hoor!" Ik ontgrendel hem via m'n vingerafdruk. Ik plaats een tweet :

Dag Nederland , Hoi Italië. In t vliegtuig naast stom kut wijf @bethanyonedirectionxx

En ik druk m'n iPhone weer uit. Bethany pakt haar mobiel en ik lach haar uit. Het is een Samsung galaxy y. "Stom kut wijf?" Vraagt ze. ik knik. "Ben je toch ook?" Bethany hoest. "Volgens mij ben jij dat bitch!" Bethang zegt het iets te hard en Bert kijkt om. "Bethany doe eens lief tegen Melodie!" En ik kijk zo onschuldig mogelijk.

• 1 uur en een half uur later •

"Zo dit is het dan." Zegt mama terwijl ze mijn lange bruine haren streelt. Wow tis echt een mooi huis dat moet ik toegeven. Het is wit. Heeell groot. "De kamers zijn verdeeld dat zie je op de plattegrond." Zegt Bert. Ik pak de plattegrond en zie dat ik de grootse kamer heb met inloopkast en eigen badkamer. Bethany heeft de kleinste kamer en heeft alleen een wasbak meer niet. En ik heb ook nog een balkon. "serieus mam? Zo mooie kamer!" Mama knikt en straalt. Ik spring in haar armen en geef haar een kus. "Bedankt Bert!" Schreeuw ik nog even terwijl ik naar me kamer ren. Woww tis nog groter dan ik verwacht had. Ik een naar de badkamer van mij en hij is zo mooi! De douche geeft lichtjes en de stralen komen van alle kanten!Ik ren naar m'n inloopkast waar al m'n kleren en schoenen netjes zijn opgehangen of neergezet. ik loop naar Bethany's kamer en lach haar vierkant uit. "Loser." Mompel ik.

Ik ben er dus nog achter gekomen dat er een binnen en buiten zwembad is. Maar eerst ga ik de straat verkennen. Er staan maar 5 huizen in. "Bethany ga je mee?" Vraag ik maar. Liever samen dan alleen. Bethany knikt en loopt naar me toe. We beginnen bij nummer 234 wij wonen op 232. Dus dat huis is naast ons. Ik bel aan. Er doet een jonge vrouw open met een baby in haar arm. "Hello i'm Melodie and That is Bethany. We from the Netherlands" "Ho kind dit is een Nederlandse wijk je kan hier gewoon Nederlands praten." Zegt de vrouw. Ik lach even dom. "Ik ben Emma ik woon hier samen met m'n vriend en dochter." We knikken en we zeggen gedag. We lopen naar het volgende huis. We bellen weer aan. "JOEY DOE JIJ OPEN?" word er geschreeuwd. De de deur gaat van de klink af en een super knappe jongen doet open. Hij heeft bruine stekeltjes en heeft alleen een broek aan. En hij heeft een sixpack. "Wij zijn Melodie en Bethany en wij wonen daar nieuw" Zeg ik terwijl Bethany naar ons huis wijst. "Hm oke." Zegt de jongen en hij bestudeert ons. "Mama we hebben nieuwe buren mogen ze even binnen komen?" "tuurlijk tuurlijk!" Roept ze.

we zitten aan een lange tafel met een glas limonade. "Zo even rust , 4 kinderen heb je t wel zwaar mee ! " zegt de moeder die Eline heet. Ik lach. "Maar ja Joey is een soort oppasser maar toch m'n zoon." Joey knikt. "Hoe oud zijn jullie?" Vraagt Joey. "ik ben 17." "14" Zegt Bethany bloosend. "Oké ik ben ook 17." We knikken. Ik kijk naar de klok. "Shit Bethany we moeten eten." "Oja !" zegt ze.

Nadat het eten op is loop ik naar buiten , ik had weer ruzie met Bethany. Ik ga voor op de stoep zitten en pak stiekem een sigaret en steek hem aan. Ik neem er een strekje van. De lucht blaas ik uit. Ik pak m'n mobiel en app Louise maar.

Melodie : Hey loutje 😘 hoe was het op school? Ik heb goed nieuws! Ik hoef geen school meer! 😜 ik

heb nog beter nieuws! Er is hier een focking knappe jongen in de straat en hij kijkt nu naar me via t raam. Ik zit op de stoep met een peuk. Ik had weer ruzie met Bethany ik ben beetje zat met dr. ik mis je echt super erg! dikke kus 💕

"rook je?" vraagt een stem. Ik draai me om en daar staar Joey. ik knik. "Zie je die boomhut?" hij wijst naar een boom. Ik knik. "Daar is m'n geheime plek.. daar rook ik ook." Ik glimlach. "Je bent mooi." Zegt hij plots. "jij bent meer dan perfect. " zeg ik. Hij glimlach.

I promise you.Where stories live. Discover now