Eindelijk thuis!

3 0 0
                                    

 Jane is al bij het huis in Italië maar zie ziet Stefan niet. Zelfs niet na een minuut! Jane hoort opeens een geluid uit het huis komen. Ze gaat naar binnen. Het geluid komt van boven! Er zijn mensen in het huis. Ze rent naar boven. Ze ziet Stefan zitten met touw om ze handen en voeten en een stukje tape op zijn mond. Hij probeert te schreeuwen maar het lukt niet. Jane probeert eerst het touw van zijn mond te halen. Maar dan wordt ze opeens van achter gepakt! Jane slaat als een gek rond. Ze raakt iemand! Ze is weer los. Ze draait om en gaat het gevecht aan. Jane gaat achter de weerwolf staan en slaat hem neer. Ze haalt het tape van Stefan zijn mond en probeert het touw los te maken van zijn voeten. Die van zijn handen zijn nog niet los maar hij kan wel snel wegrennen. er zijn nog twee weerwolven en Jane slaat de ene in één keer neer. Nu nog de andere. Stefan komt naar boven zonder touw om ze handen en heeft een mes in zijn hand. Hij besluipt de andere weerwolf van achter. Jane leid de weerwolf af. Stefan steekt de Weerwolf neer vanaf achter.

'Woow! Dat hebben we even gedaan Steef! Ik was zo geschrokken!' Zegt Jane. 'Ik was wel sneller thuis! Nu hebben we gelijk iets lekkers om te drinken!' Zegt Stefan. 'Dat is lekker thuis komen. Dan hoeven we niet zo'n vies zakje nepbloed te drinken.' Zegt Jane. 

Verder de dag hebben Stefan en Jane niet veel gedaan. Alleen lekker op de bank gehangen en het lichaam leeggedronken. Ze liggen nu op bed.  En dat weet ook iemand anders.. Iemand anders die geen normaal mens is...

8] 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 24, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Familie BloedpuntWhere stories live. Discover now