0.2

66 7 0
                                    

Hermiona držela Rona za ruku. Ron, Hermiona, Ginny a Harry právě mířili do obchodu, který založili George a Fred.

,,Doufám, že se nebudou moc předvádět'' zašeptala Ginny směrem k Harrymu, ale slyšeli to i Ron a Hermiona.

,,Budou se předvádět, znáš je.'' řekl se smíchem Ron. Harry a Hermiona se na sebe usmívali. Vlastně asi před týdnem se dali dohromady i Harry a Ginny, takže byli šťastný i oni dva.

--------------------------------------------

Všichni čtyři vešli do toho obchodu, kde to hned vypadalo zábavně. Tolik věcí a smíchů tu bylo. Ron se na Hermionu zářivě usmál.

,,Jdu se po něčem podívat.'' zašeptal svoji přítelkyni do ucha Ron.

,,Jen běž'' usmála se na něho Hermiona, Ron se na ni naposledy usmál než šel něco hledat. Ginny a Harry se taky od Hermiony odpojili, takže Hermiona zůstala úplně sama, najednou na sobě, ale cítila něčí pohled, když se otočila , aby zjistila kdo se na ni dívá, tak uviděla Cormaca Maclaggena.

,,Tvůj přítelíček tě tu nechal samotnou?'' zeptal se Cormac s úšklebkem, Cormac byl o rok starší než Harry.

,,Můj přítel se šel po něčem podívat.'' odsekl mu Hermiona. Nevěděla proč, ale neměla z toho dobrý pocit, co se tu děje.

,,Aha, ale v tom není skoro žádný rozdíl. Jsi tu teď sama? Jsi'' řekl sebevědomě Cormac.

,,Ale tobě to může být jedno. No ne?'' usmála se na něho falešně Hermiona, která šla raději za Fredem a Georgem, kteří stáli kousek od nich.

-------------------------------------------

Ron se díval, co všechno tu je. Bylo to tu vážně kouzelné, ale to by samozřejmě neřekl nahlas, najednou k němu, ale přišla Levandule Brownová.

,,Ahoj, Rone, že je to tady kouzelné?'' řekla Levandule, která teď stála vedle Rona.

,,Em ano je.'' řekl nejistě Ron, protože si právě všimla, že Cormac mluví s Hermionou.

,,Tvoji bratři mají vážně smysl pro humor.''  řekl Levandule, která si, ale všimla,že se Ron nedívá na ni, ale na Hermionu, která teď odcházela od Cormaca.

,,Ano to mají'' řekl už normálně Ron, protože viděl, že Hermiona se už baví s Fredem a Georgem.

,,Ty chodíš s Hermionou, že ano?'' zeptala se Levandule.

,,Ano chodím.'' řekl Ron s úsměvem.

,,Tak to vám přeju.'' řekla falešně Levandule, která jim to nepřála. ,, Víš o tom, že jsem s Hermionou na pokoji?'' dodala.

,,Promiň, ale ne nevěděl jsem to. Moc se o tyto věci nezajímám, ale teď mě prosím omluv jdu za Hermionou'' řekl Ron, který nečekal na odpověď a šel za Hermionou, protože se mu nelíbilo, že už nemluví jenom s Fredem a Georgem , ale s více kluka, takže když k ní došel tak jí přede všemi dlouze políbil.  Levandule i Cormac to sledovali s naštvaným výrazem ve tváři, protože oba si přáli, aby se tento pár brzo rozpadl. 

Romione- NavždyKde žijí příběhy. Začni objevovat